Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kasım atamalarında hangi okulları tercih edeceksiniz...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar, puanımızı ve tercih etmeyi düşündüğümüz okulları paylaşalım, ölü tercih yapmayalım...

Tepki Skoru
0
kimse paylaşmamış.... başka başlıkta açıldı da bu konu da ben mi bulamadım acaba.....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bi sorum olacak ben sözleşmeli çalışıyorum, okulum listede görünüyor fakat yanında yıldızlar var acaba sadece bana mı görünüyo diye düşünüyorum puanım 74 zahmet olmazsa sizlerde bi bakıp bana cevap verebilir misiniz istanbul esenler a.ismetpaşa ilköğretim okulu
yardımcı olursanız çok sevinirim Allah herkesin gönlüne göre versin

~~~

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bi sorum olacak ben sözleşmeli çalışıyorum, okulum listede görünüyor fakat yanında yıldızlar var acaba sadece bana mı görünüyo diye düşünüyorum puanım 74 zahmet olmazsa sizlerde bi bakıp bana cevap verebilir misiniz istanbul esenler a.ismetpaşa ilköğretim okulu
yardımcı olursanız çok sevinirim Allah herkesin gönlüne göre versin
hocam ben baktım.sizin okul bende görünmüyor.şimdiden hepimiz için hayırlı olsun..

Tepki Skoru
0
hocam başlığınız çok genel, il il konu açınca işimiz daha kolay oluyor... o yüzden kimse yazmamış olabilir:)

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar nediycem hatayda arkadaşım oturuyor beni aradı işletme iktisat bölümü beden eğitimi öğretmenlerine de seminer verip alın okul öncesi öğretmeni oldunuz diyip ücretli atıyolarmışşş biz neyapacağız bu bölüm mezunbları olarak zaten atanamıyoruz açığı böle kapıtıyorlar bi mahkeme bişiy açsak biyerleri arasak yoksa sürünmeye devamm edicezz gallba

Tepki Skoru
0
bence tercihlerinizi so güne bırakmadan tamamlayın... sistem falan çöker bide, madur olmayın arkadaşlar.. ben bu pazartesi vermiştim.. geçen sene puan ve okul paylaşan çok kişi vardı, şimdi çok az... sayfa sayfa okuyordum.. tahminler yapabiliyordum.. gerçekten azaldık desem sınava giren sayısı da belli...

Tepki Skoru
0
ben dün gidip tercihlerimi onaylattım hocam tercihlerim kastamonu,bolu,samsun,istanbul,zonguldak hayırlısı hakkımızda

Tepki Skoru
0
benim tercihlerimin hepsi mardin umudum yok ama hepimiz için hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
yarın son gün ve geçmek bilmeyecek bir hafta sonu bizi bekliyor.. pazartesi 1.5 - 2 gibi internete verilir bence ve sayfa da bir türlü açılmazzzz

Tepki Skoru
0
ben yazamadım 26 yı... korktum daha doğrusu.. cesaret ister.. ama her zaman da kötü yerler çıkacak diya bir kural yok. buraya yani sakaryaya 26 ile gelen arkadaşlar var, edirneye bile gidenler varmış.. sadece şans gerekiyor..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle