Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kart Örneği

Tepki Skoru
0
YAPARKEN BAYA DÜŞÜNDÜM,AMA UYGULAMASI DAHA AZ VAKTİMİ ALDI:)ÇİÇEKLERİ ÇOCUKLAR YAPIŞTIRDI..YARIN VERECEĞİZ VELİLERE..KARTIN ÜST KISMINA ÇOCUĞUN ADINI ,İÇİNEDE ÇOCUĞUN DİLEKLERİNİ YAZDIM...

Tepki Skoru
0
:thumbsup:neslihan çok güzel ve bi o kadar da farklı çalışmalarını bizlerle paylaştığın ve paylaşacağın için çook teşekkürlerrr:D

Tepki Skoru
0
çokk güzell nesliiiii..elinee,emeğinee,aklınaa binlercee kezz sağlıkk canımm yaaa..
bizimlee paylaştığınn içinn teşekkürlerrr...

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş ama ben nasıl olduğunu anlamadım......:(((eline sağlık arkadaşım..

Tepki Skoru
0
Çoooook Güzel olmuş Ellerinize sağlık.Teşekkürler...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tek tek teşekkür ederim.beğendiğinize sevindim.semanur kart yaparken kartonu ikiye katladıkdan sonra katladığın kısımdan yarım yada 1 cm lik aralıkla kes.kestiğin 1 cm'lik çubukların birini sola diğerini sırayla sağa katla.üzerine çiçekleri kesip yapıştır.anlatamadıysam,msj yaz fotoğraf göndereyim.ok?

Tepki Skoru
0
süper bişey buu çok yaratıcısın ya bende renk kawramıyla ilgili ne yapabilirim bulurmusun yaa:(

Tepki Skoru
0
yağmur' Alıntı:
süper bişey buu  çok yaratıcısın ya bende renk kawramıyla ilgili ne yapabilirim bulurmusun yaa:(
EŞLEŞTİRME KARTLARI YAPABİLİRSİN.ATIYORUM SARI: MUZ-LİMON GİBİ..

ARKADAŞLAR BEĞENMENİZE SEVİNDİM.BU KARTTAKİ ÇİÇEKLERİ İSTER İÇE İSTER DIŞA KATLAYABİLİRSİNİZ.DAHA DA FARKLI OLUYOR.... :thumbsup:

Tepki Skoru
0
Tebrik ederim. Gerçekten hem çocukları zorlamayacak, hem de kas gelişimleri için yararlı bir çalışma. Teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle