Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Karneler ve temenni kısmı..

Tepki Skoru
0
Karnede temenni kısmı bi kaç örnek yazabilirmisinizzz.Şimdiden teşekkürlerr.

Tepki Skoru
0
Sevgilerimle … Öğretmenin…

" Güleryüzün, neşen hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olması diliyorum.."

" Benim yerinde duramayan, büyümüş de küçülmüş küçük dahim. Başarı ve tüm güzellikler hep seninle olsun"

" Küçük yaramazlıkların da olsa, gösterdiğin gayret ve bana verdiğin başarı hediyesi herşeye değer. Teşekkür ediyorum yavrum"

" Büyüdüğünde geriye baktığında, başarılı bir öğrenci ve seninle her zaman gurur duyan bir öğretmen göreceksin. Dilerim, başarın ve güzel bir hayat da seni gelecekte bekliyor olur..

Tepki Skoru
0
Sevgilerimle … Öğretmenin…

" Güleryüzün, neşen hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olması diliyorum.."
" Benim yerinde duramayan, büyümüş de küçülmüş küçük dahim. Başarı ve tüm güzellikler hep seninle olsun"

" Küçük yaramazlıkların da olsa, gösterdiğin gayret ve bana verdiğin başarı hediyesi herşeye değer. Teşekkür ediyorum yavrum"

" Büyüdüğünde geriye baktığında, başarılı bir öğrenci ve seninle her zaman gurur duyan bir öğretmen göreceksin. Dilerim, başarın ve güzel bir hayat da seni gelecekte bekliyor olur..

Tepki Skoru
0
cok guzel cumleler hocam cok isime yariyacaklar teekkurler

Tepki Skoru
0
temenni kısmı güzel ama karne isteğe bağlı diye biliyorum yani verilmicek bu sene

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çocuklar karneyi istiyor .bu sene veriyoruz .seneye allah kerim. Başka siteden buldum sözleri işinize yarar diye aktardım.

Tepki Skoru
0
bende karneler kaldırıldı diye biliyorum yanlışım var mı bu konuda ?

Tepki Skoru
0
bende yardım istiyorum eğer yardım edersenizde çok memnun olurum konu şu öğrencilerime karnelerini verirken yanındada küçük hediyecikler vermek istiyorum bunlar neler olabilir fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu sene sınıfıma gelen müfettiş sadece gelişim raporu vereceksiniz dedi. bende gelişim raporunu güzelce süsleyip vereceğim. yanındada velilere eğitiici kısa notlar içiren bir sayfa ayıracağım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle