sadece gelişim raporu gönderilir kazanım değerlendirme formu, anekdot ve oyun gözlem formları
gelişim raporunu hazırlamamaız için kaynak oluşturuyor bu yüzden sadece gelilşim raporu gönderilir dönem sonunda program kitabındada böyle yazıyor.
arkadaşlar okul öncesi eğitimde karne şeklinde bi değerlendirme şekli yoktur.dönem sonunda sadece gözlem raporu veliye gider.kazanım değerlendirme formu ve gelişim raporu ise çocuğun eğitimine devam edeceği okula [ilk öğretim] yıl sonunda resmi yolla ya da veli ile ulaştırılır
ben bugün sistematik gözlem formu doldurdum iki öğrencimin. Öğrencinin zorlandığı bir gelişim alanına yönelik(örneğin,psikomotor alan) sınıf içinde yaptığım bir etkinlik (sanat etkinliği) seçtim.Örneğin el kasları gelişmediği için faaliyeti yeterli zamanda bitiremediğini detaylar kısmına yazdım.Etkinliğin süresine 30 dak,öneriler kısmına da evde velinin öğrenciye hangi konuda rehber olabileciğini açıkladım(örneğin, evde bol bol makaz tutmalı,kesme,yapıştırma yapabilir vb.) umarım yardımcı olabilmişimdir