Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kardeş Okul Projesi İle İlgili Önce Okuyunuz

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Lütfen sınıfınızın ihtiyaçlarını konu açıp bu başık altına yazmayınız.Sınıfım ihityaçları var bölümüne yazınız.Buraya sadece kendine ,maddi imkansızlıkları olan bir okulu kardeş okul seçmek isteyen okullar yazsınlar.

Tepki Skoru
0
ben trabzonda anasınıfı öğretmenliği yapıyorum. sınıfımızın oyuncak ve fen ve doğa köşesinde eksiklerimiz var

Tepki Skoru
0
ben erzurumun karayazı ilçesinni değirmenkaya köyünde çalışıyorum geçen nisanda atandımm geldiğimde hiç birşey yoktu dolap masa ve sandalye verdi meb.öğretmen arkadaşalrla halıfleks döşedikk ama birkısmı açık kaldı bu sene de meb biraz oyuncak gönderdi ama mevcudum kalabalık olduğu için yeterli gelmiyor.ailelerde bi okadar duyarsız boyalarına kadar ben alıyorum ama artıkk sıkıntı ya düşmeye başaldım lütfen hertürlü yardıma açığız
hacer türkan

Tepki Skoru
0
ben kahramanmaraş türkoğlu ilçesi beyoglu kasabasında beyoğlu yenimahalle ilköğretim okulunda anasınıfı öğretiyim fen ve doga köşesi ve çocuklara boya suluk ve benzeri temel ihtiyaclarını karşılayacak malzemelere ihtiyacımız var eksik çok bunlar temel ihtiyaclarımız ulaşmak isteyen bana lütfen özel mesaj atsın.

Tepki Skoru
0
ben ordunun akkuş ilçesinin seferli kasabasında görev yapıyorum.sınıfta hikaye kitapları etkinlik kitapları etkinlik malzemeleri yok.kendi imkanlarımla almaya çalışıyorum.ama yetişemiyorum.öğrencilerin maddi durumları çok kötü.okula yırtık çorap yırtık ayakkabıyla geliyorlar.sınıfıma ve öğrencilerime yardım edebilecek yardımseverler lütfen mesaj gönderin...

Tepki Skoru
0
İyi günler, ben Diyarbakır ili, Ergani ilçesine bağlı köyde okul öncesi öğretmeniyim. Her şekilde malzeme yönünden yardımcı olabilecek bir kardeş okul varsa kardeş okul olarak irtibata geçmek istiyorum.Yardımcı olabilirseniz, memnun olurum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle