Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kardeş kıskançlığı

Tepki Skoru
0
İyi güner Tuğba Hanım. Biri iki diğer dört yaşında iki oğlum var. İlk oğlumu hamile kaldığımı öğrenince 15 aylıkken sütten kestim. Sütten ayrılan oğlum dirseğim ile oynamaya başladı. Kardeşinin doğumuna önceden hazırlamaya çalıştık. Anne baba olarak iki çocuğumuza karşıda ilgili ve hasas davranıyoruz. Ancak büyük oğlumu dirseğimi cimcikleme ve arada bir ıssırması davranışından vazeçiremiyorum. Farkettim kadarı ile bu davranışı benim ilgimi çekme ve kardeşi ile ilgimi kesme istediği zamanlarda artıyor. Küçük oğlumu sütten daha kesmedim. bununda etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca çalışan bir anne olmakda etkilyor sanırım. duygusal ve hasas bir çocuk olan büyük oğlumu bu davranışından vazgeçirmek için doğru yöntemi belirlememde bana yardımcı olursanız sevinirim. İlginizden dolayı şimdiden teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
tuğma ablacığım biz 2 kardeşiz ikimzde birbirimizi çok kıskanırız ama evdekilerde kardeşimele daha iyi geçinirler ben çok kısgancımdır bu kısgançlığımı bana söyleyen ilk erkek arkadaşım oldu hemde kardeşimi kısgandığımı aslında fazla kıskanmam ama ne yapca mı bilmiyorum . geçen gün kıyafet almaya gittim benim aldığım elbiselerin aynısını aldı sen alma dedim inat için alıyom dedi bana ben ne yapmalıyım şimdi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle