Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kaplumbaga ve Ahtapot Yapımı

Tepki Skoru
0
Kaplumbağa
Malzemeler: renklİ Karton,renklİ ElİŞİ Kagitlar,yumurta Kolİsİ,makas YapiŞtirici... YapiliŞi:yumurta Kolİsİnİ Tek ParÇa Olacak Şekİlde Kesİn...kestİgİnİz Yumurta Kartonuna ElİŞİ Kagitlarindan Benekler Yapip YapiŞtirin...yİne Renklİ Kartona Kaplumbaganin BaŞini,ayaklarini Ve Kuyrugunu Çİzİn Ve Kesİp Çikartin......beyaz Kartonada GÖzlerİnİ Çİzİn..kaplumbaganin BaŞina Kestİgİnİz GÖzlerİ YapiŞtirin...kaplumbaganin BaŞini Ayaklarini ,kuyrugunu Yumurta Kartonuna YapiŞtirin Ve İŞte Kaplumbaginiz Hazir..kolay Gelsİn...:36_6_3:
Ahtapot
Malzemeler: Tuvalet Rulosu,parmak Boya Veya İstedİgİnİz Boyayla Yapilabİlİr...yapiŞtirici,makas Ve Hazir GÖz...yapiliŞi:tuvalet Kagiti rulosunu Parmak Boya İle Boyayin..kuruyunca Bİr Santİmlİk Aralarla Şerİtler OluŞucak Şekİlde Kesİn... Sonra Şerİtlerİ DiŞari Dogru Kivirip Ahtapotun Kollarini OluŞturun.. Hazir GÖzlerİ Ahtapotun BaŞ Kismina YapiŞtirin..agzinida Kalemle Çİzİn Ve Ahtapotunuz Hazir..kolay Gelsİn..:36_6_3:

fotograf makinesi yapımı: malzemeler:dikdörtgen kagıt kutu,elişi kagıdı,tuvalet kagıdı rulosu,yapıştırıcı ve makas...yapılışı:dikdörtgen kutuyu alıp ortasından tuvalet kagıdı geçecek şekilde delik açın..tuvalet kagıdı rulosunu istediginiz uzunlukta kesin ve kutuyu istediginiz renkteki elişi kagıdıyla kaplayın...kesilen ruloyuda kutunun ortasına geçirin...kutunun en arkasına istediginiz resmi yapıştırın..rulonun en önüne açık kısmına elişi kagıdından daire yapıştırın..kutunun üstünede daireler kesip dügme gibi yapıştırın işte fotograf makineniz...

Tepki Skoru
0
ben daha çok yeniyim.. fazlada bu işlerden anlamıyorum... resimleri var ama yollayamadım... çok denedim olmadı... yol gösterirseniz yollarım...

Tepki Skoru
0
evet ya resim olsa daha iyi olur ama genede teşkkürler

Tepki Skoru
0
rica ederim çok kolay yapımı ama resimleri yükleyebilsem daha iyi olurdu.... yararlı olduysam ne mutlu.. ayrıca ben 30 yaşında ögrenciyim.. banada çok lazım bu tür etkinlikler bu sene stajım var çünkü... sizlerden yardım bekliyorum...

Tepki Skoru
0
teşekkürler, resimleri de bekliyoruz :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00