Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kapıdan Kovuyoruz Pencereden Giriyorsun BABAAA

Tepki Skoru
1
Geçen cuma velilere yazı yollamıştım. Artık çocuklarımız okula alıştı sınıfa girmemeniz rica olunur diye. Uyum sürecindede ben çocukların resimlerini çekip velilerime akşamları maille yolladım...
Bugün okula artık alışmış olan minik civcivim Yiğit koşarak sınıfa geldi ve boynuma atladı. Kapıdaki teyzeler babayı sınıfa yaklaştırmadılar. ( Nota rağmen girmeye kalkışmıştı )
Yiğit' in akıllı babası bahçeden dolanarak penceremize geldi.
Baba önce beni görmedi rahat rahat izledi Yiğit'i. Akıllı Yiğit' im babayı görünce hemen yanıma koştu
" öğretmenim ama babamı uzaklaştırmıyorsunuz " diyerek babasına döndü ve....
" AMA BABA KAPIDAN KOVUYORUZ PENCEREDEN GİRİYORSUN OLMAZ Kİİİ YETER ARTIK GÖRMÜYOR MUSUN ARKADAŞLARIMLA OYUN OYNUYORUM. ÖZEL İŞLERİMİZ VAR GİDER MİSİN LÜTFEN ARTIK BABAAAAAAA" dedi babası neye uğradığını şaşırdı ve özür dileyerek gitti.
Yiğit de bana dönerek " öğretmenim bakmayın öyle biliyorum bağırmamam gerekiyordu ama yarın yine gelirdi cama böylesi iyi oldu " dedi. Bizlerde gülmeye başladık çok bilmiş bunlar çok bilmişşş:):):)

Tepki Skoru
0
Maşallah pek dilli iyi cevap vermiş Yiğit:))

Tepki Skoru
1
Sınıfın en az bilmiş çocuğu. Diğerlerini tahmin bile edemezsiniz:):):)

Tepki Skoru
0
hımmm çok bilmişler:) hele benimkiler:) ilk günden ne küfürler yedim:)belki bigün benim çocuklarda sizinkiler gibi türkçeyi güzel kullanır:D

Tepki Skoru
1
Eminim sizin sayenizde gayet güzel kullanacaklar Türkçeyi:):)

Tepki Skoru
0
Senin çocuklar baya alışmışlar okula sorun kalmamış artık ne güzel :):)
Yarın öbür gün gelir ben burda yatıcam bile derler valla senin çocuklardan beklenir.. :)

Tepki Skoru
1
HerŞeyİ yapiyorlar valla kuduruk oldular İyİce:):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle