- Tepki Skoru
- 0
sözleşmeli çalışansa kadrolu çalışanda ÖĞRETMENDİR.AYNI görevi aynı şekilde yapıyoruz.Sözleşmeli çalışan bütün arkadaşları anlıyor ve sonuna kadar kendilerine katılıyorum.Maalesef biz eğitimcileri çok daha kötü günler beklemektedir.Bundan çok uzun olmayan birsüre önce KAMU REFORMU adı altında öğretmenleri ilgilendiren hayatlarımızı şimdikinden daha kötü hale getirecek çalışmalar yapılmış ama amaçlarına ulaşamamışlardır.Şimdi her güç ellerindeyken KAMU REFORMU geçerli kılınacak ve tüm öğretmenler sözleşmeli kapsamında olacaktır.Yarının ne olacağını bilemeyen bir öğretmen eğitimine ne kadar konsantre olabilir.EĞİTİM DAİMİDİR KESİNTİYE UĞRAMAMALIDIR.VE BÜTÜN ÖĞRETMENLER SÖZLEŞMELİ VE KADROLU DİYE İNSAN HAKLAREINA AYKIRI AYRIMLARA UĞRAMAMALIDIR.ELİMİZDE DİPLOMA İL İL OKUL OKUL GEZECEĞİZ.Bir takım görüşleriniz uygun görülmezse işe alınmayacak ve kapı önüne koyulacağız.İnanınki BİR DEMOGOJİ DEĞİL BUNLAR GERÇEKTİR.bugününü bilemeyen yarınını bilemeyen yaşantısına nasıl güvenle bağlanır ve hayatta planlar yapar.Eğitimde para tasarrufu yapılamaz.ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR KAMPANYA YAPALIM.KADROLUSUDA SÖZLEŞMELİSİDE DAĞITILACAK BİRAZ KÖMÜRE VE 2 PAKET MAKARNAYA MUHTAÇ KALMAYALIM.BEN KADROLU ÖĞRETMENİM AMA YARINIM İÇİN KAYGI TAŞIYORM.ANAYASA DEĞİŞİKLİKLERİ,KAMU REFORMLARI NEREYE GİDİYORUZ.UYANIN LÜTFEN.BİL
İNÇLİ İNSANLAR ÖNDERLİĞİNDE BİRŞEYLER YAPILSIN VE DESTEK OLALIM.bANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEMEYELİM.BEN KADROLUYUM BANA BİR ŞEY OLMAZ DEMEYİN.HEPİMİZE SIRA GELECEK AMA BAZI İNSANLARA GELMEYECEK.DUYARLI OLALIM VE LÜTFEN SAÇMA CEVAPLAR YAXAYALIM.:ggggdw:
İNÇLİ İNSANLAR ÖNDERLİĞİNDE BİRŞEYLER YAPILSIN VE DESTEK OLALIM.bANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN DEMEYELİM.BEN KADROLUYUM BANA BİR ŞEY OLMAZ DEMEYİN.HEPİMİZE SIRA GELECEK AMA BAZI İNSANLARA GELMEYECEK.DUYARLI OLALIM VE LÜTFEN SAÇMA CEVAPLAR YAXAYALIM.:ggggdw: