Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kahraman Maraş'ta Bir Köyde 12 Kişilik Bir Sınıfın Kadrolu Anasınıfı Öğretmeniyim

Tepki Skoru
0
DEVLETİN NE YAPTIĞINI ANLAYAMADIM ,,,BIR BUCUK YILDIR BURDAYIM SASKINIM,,,BILEMİYORUM..VERİMLİ DEGİLİM ,,İMKAN KISITLI ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA CALISYORUM.

Tepki Skoru
0
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.İmkanlarınızın kısıtlı olmasına üzüldüm.Fakat eminimki her imkanda elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuzdur.Görevinizde başarılar dilerim öğretmenim:)

Tepki Skoru
0
slm benim 4. yılım rotasyonla karsın bir köyüne geldim. kendim birşeyler üretiyorum.daha önce anaokulundaydım faydasını görüyorum.hepimize kolay gelsin...

Tepki Skoru
0
hoşgeldin arkadaşım var olanlarla en iyisini başarma yolunda başarılar

Tepki Skoru
0
Hoşgeldiniz hocam :) zor şartlarda çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla :( destek olabileceğim her konuda yanınızdayım. Ben de Kahramanmaraş lıyım ve şu an Kayseri de görev yapıyorum. SEVGİLER :)

Tepki Skoru
0
aramıza hoşgeldiniz hocam...inşallah herşey gönlünüzce olur..

Tepki Skoru
0
hocam bende maraşta görev yapıyorum.maraşın köylerini bilirim.hikaye kitabı oyuncak gibi yardımcı olabileceğim konu varsa söyleyebilirsiniz.hangi köyde görev yapıyosunuz.

Tepki Skoru
0
imkanlar içinde başarılı olmak çok kolaydır ama imkansızlar içinde başarıyı yakalamak işte asıl başarı budur o imkansızlık içersindeki çocuklar sizler sayesinde türkiyenin aydınlık yüzleri olacaktır.
başarılarınızın devamını diliyorum

Tepki Skoru
0
maraşta çalıştım daha önce.sıkıntınızı anlıyor başarılar diliyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle