var canım ama pek milletin dikkatini çekmiyo galiba;sırf senin için yollarım merak etmecanım bu tarzda başkada varsa paylaşabilir misin?????harika hikayelermiş çok teşekkür ediyorum )
aslında sana tamamen katılıyorum;linki çalışmayan konulara bile bakmadan yorum yazan arkadaşlarımız var gerçekten bu doğru..şunu da söyliyim ben kimse yorum yazmasa bile elimdekileri paylaşmaya devam edecm;mutlaka gün gelir birisinin işine yarar diye düşünüyorum..eylemlerim sürecek yanibu arada bu sıcak ve samimi yorumun içinde teşekkür ederimpaylaşımın için teşekkürler hekate , hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bu durumu , yorum yazmış olmak için yazanlardan daha iyi sanırım gerçekten gönülden teşekkür edenler , sırf mesaj sayısı artsın diye her konuya , incelemeden bile teşekkür edenler olduğunu düşünürsek , pekte sitem etmek gerekmiyor sanırım .
paylaştıklarınızı gerçekten gönülden beğenip , teşekkür edenler olduğunu unutmayın hocam , TEŞEKKÜRLER
paylaşımın için teşekkürler hekate , hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bu durumu , yorum yazmış olmak için yazanlardan daha iyi sanırım gerçekten gönülden teşekkür edenler , sırf mesaj sayısı artsın diye her konuya , incelemeden bile teşekkür edenler olduğunu düşünürsek , pekte sitem etmek gerekmiyor sanırım .
paylaştıklarınızı gerçekten gönülden beğenip , teşekkür edenler olduğunu unutmayın hocam , TEŞEKKÜRLER