Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kahraman fil (ppt)

Tepki Skoru
0
canım bu tarzda başkada varsa paylaşabilir misin?????harika hikayelermiş çok teşekkür ediyorum :)):)

Tepki Skoru
0
Evet Artik çok Sitemkarim :(:(:(:(

Yorum Yazmak Paylaşmak Kadar önemlidir......

Eğitimcilerin Sitesindeyiz Ve Emeğe Saygisizlik Yapiyoruz....yetişen çocuklar Saygisiz Olmasin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
paylaşımın için teşekkürler hekate , hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bu durumu , yorum yazmış olmak için yazanlardan daha iyi sanırım gerçekten gönülden teşekkür edenler , sırf mesaj sayısı artsın diye her konuya , incelemeden bile teşekkür edenler olduğunu düşünürsek , pekte sitem etmek gerekmiyor sanırım .

paylaştıklarınızı gerçekten gönülden beğenip , teşekkür edenler olduğunu unutmayın hocam , TEŞEKKÜRLER ;)
aslında sana tamamen katılıyorum;linki çalışmayan konulara bile bakmadan yorum yazan arkadaşlarımız var gerçekten bu doğru..şunu da söyliyim ben kimse yorum yazmasa bile elimdekileri paylaşmaya devam edecm;mutlaka gün gelir birisinin işine yarar diye düşünüyorum..eylemlerim sürecek yani:):):):)bu arada bu sıcak ve samimi yorumun içinde teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
paylaşımın için teşekkürler hekate , hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bu durumu , yorum yazmış olmak için yazanlardan daha iyi sanırım gerçekten gönülden teşekkür edenler , sırf mesaj sayısı artsın diye her konuya , incelemeden bile teşekkür edenler olduğunu düşünürsek , pekte sitem etmek gerekmiyor sanırım .

paylaştıklarınızı gerçekten gönülden beğenip , teşekkür edenler olduğunu unutmayın hocam , TEŞEKKÜRLER ;)

hekate arkadaşımada katılıyorum,sizde katılıyorum.fakat şu andan itibaren tek bir teşekkür bile yeter diyorum.50 kişi bakmış 5 kişi yorum yazmış uçurumlar var arada :(:(:( bizler eğitimciyiz ve bizler gelecek nesilleri yetiştiriyosak...****emeğe saygısız benlikler**yetiştirmeyelim ..çok üzgünüm ama bunlar en hafif şekilde söylebildiklerim :(:(:(

veeeee belki anlaşılır ...diyerek imza imkanım olmadığı için kendimce imza hazırladım msj sonlarıma ...

ve benimle aynı düşünce ve aynı duyguları hisseden öğretmenlerim birlikte bu imzayı kullanalım

YORUM YAZMAK PAYLAŞMAK KADAR ÖNEMLİDİR......

EĞİTİMCİLERİN SİTESİNDEYİZ VE EMEĞE SAYGISIZLIK YAPIYORUZ....YETİŞEN ÇOCUKLAR SAYGISIZ OLMASIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
aaa çok hoşuma gitti bu hikaye, hele fon müziği bir harika:)
Teşekkür ederim:)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ne yalan söyleyeyim,Hiç okumadan yorum yazanlara bende çok kızıyorum.Ama bu mesela, açılmıyorsa ben ne diyebilirim. Mutlaka güzeldir.teşekkürler.

Tepki Skoru
0
canım çokk teşekkürler benim işime çok yaradı paylaşımın için çokk sağol

Tepki Skoru
0
çok güzel bir hikaye paylaşımların için teşekkürler başka bu tarzda hikayeler varsa paylaşabilir misin?

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
bugün ilk işim bu hikayeyi projeksiyon ile anlatmak olacak tşkler sen canını sıkma arkadaşım böyle güzel çalışmalarından da bizleri mahrum etme :)

Tepki Skoru
1
küçük oğlum bile can kulağıyla dinledi (2 yaşında:))çok teşekkürler güzel paylaşımın için...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle