- Tepki Skoru
- 0
BUNLARDA ZARFLARDAN YAPILAN ETKİNLİKLER
DAHA ÖNCEKİ SAYFADA OLAN ÇANTANIN YAKINDAN GÖRÜNÜMÜ ARKADAŞLAR
KARE KÂĞITTAN YAPILANLAR
DİKDÖRTGEN KÂĞITTAN YAPILANLAR
sevgili arkadaşım zaten bunları öğrenciler yapmadı ben üniversitede okurken arkadaşlarla bi proje çalışmasında yapmıştık bunlarıyani çocukların değil izim yaratıcılımız söz konusu zaten bende herzaman öğrencilere basma kalıp şeyler vermek yerine onları yaratıcılıpa iten bir öğretmenim merak etmeswm' Alıntı:etkinlikler çok güzel olmuş ancak ilk sırada bulunan etkinlik dikkatimi çekti. okul öncesi çocukların kendi yaratıcılıklarından fazla öğretmeninki kullanılmış gibi geldi bana demek istediğim çocukların tek başlarına yapmaları zor olan bir etkinlik. etkinliklerde öğrencilerin yartıcılıklarını geliştirmeleri açısından kendileri istedikleri gibi ve yönlendirmeden yapılmasından yana olduğum için bu konuya değdim. ama şunu söylemeliyimki etkinlikler çok güzel.
ELİŞİ KAĞIDINDAN ÇOK İNCE OLUR Ö YÜZDEN KARTONDAN ŞERİTLER KESEREK UCUCA YAPILTIRIRSANIZ GÜZEL BİR ZİNCİR OLUŞTURABİLİRSİNİZ KOLAY GELSİN DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM OĞLUNUZUN YAPTIKLARINIEMİNİM O BENDEN DAHA GÜZEL YAPACAKTIR.mehtap051' Alıntı:arkadaşım teşekkürler.oğlumla sitede yayınlanan oğlumunda yapabileceği kağıt işlerini evde yapıyoruz.senin kağıt işlerinde çok güzel.kağıttan zincir yapmışsınız ya yada yuvarlak halkalar yapıp birleştirmişsiniz onları kartondan mı yoksa elişi kağıdından mı yaptınız.oğlum onlardan yapmak istiyorda.sizden görüpte yaptıklarımızı en kısa zamanda bende göndereceğim.