Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

kafesteki zürafa

Tepki Skoru
0
sergide gördüğüm bir etkinlik çok hoşuma gitti
sizlerle paylaşıyım dedim.

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
çok güzel olmş öğretmnm..ama hayvnlar sadece etknlkte kafeste olsa..doğada özgürrr ((:)

Tepki Skoru
0
çok güzel olmş öğretmnm..ama hayvnlar sadece etknlkte kafeste olsa..doğada özgürrr ((:)
hocam çok haklısınız hoş derken değişik bir etkinlik olarak gördüğüm için dedim yani ilk kez görmüştüm o yüzden yoksa sizden taraftayım hayvanlar doğada yaşamalı=)

Tepki Skoru
0
aynı fikirde oldğmz için çok sevndmmm ((:) ama inanın bu etknliği çok beğndm...dahada kompleks hale getrlp kafeste farklı hayvnlr çalışlarak hayvnt bahçesi şeklnde proje çalşmasda yaptrlblr...hayal gücmze kalmş sanki...paylşmnz için tekrar teşekkrler öğretmenm (((:)

Tepki Skoru
0
aynı fikirde oldğmz için çok sevndmmm ((:) ama inanın bu etknliği çok beğndm...dahada kompleks hale getrlp kafeste farklı hayvnlr çalışlarak hayvnt bahçesi şeklnde proje çalşmasda yaptrlblr...hayal gücmze kalmş sanki...paylşmnz için tekrar teşekkrler öğretmenm (((:)
ewet hocam sergide hayvanat bahçesi yapılmış ama ben örnek amaçlı almıştım sizlerle paylaşıyım die=)

Tepki Skoru
0
(((:) anladmmm...teşekkrler ve yine teşekkrler ve yine teşekkrlerr size (((((:)

Tepki Skoru
0
hocam muhteşem bir etkinlik olmuş, bizimle de paylaştığınız için çook teşekkürler.. evet değişik hayvanlarla çalışılabilir. O çubuklardan yok sadece. mmmm başka ne kullanılabilir acaba???

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş teşekkürler..aslında hayvanları koruma gününde yapılıp kafesteki hayvanların yaşadıkları da aynı zamanda dramatize edilebilir..

Tepki Skoru
0
hocam çöp şiş yada renkli pipetler kullanılabilir

Tepki Skoru
0
birlikte fikir geliştirmek ne güzel öğretmenlerm ya ((:) ama bence kafes konsnda çöp şiş daha mantklı..pipeti geçrmek zor olabilir..yada rafya vb ipte geçirilebilir sanki..ne dersnz...iyiki varsnz ((:)

Tepki Skoru
0
birlikte fikir geliştirmek ne güzel öğretmenlerm ya ((:) ama bence kafes konsnda çöp şiş daha mantklı..pipeti geçrmek zor olabilir..yada rafya vb ipte geçirilebilir sanki..ne dersnz...iyiki varsnz ((:)
hocam size katılıyorum pipet geçirmek zor olur=)

Tepki Skoru
3
ben buna bayıldımmm,öldümmm,bittiimmm :) gerçekten çok beğendim,teşekkürler paylaştığınız için.......

Tepki Skoru
0
ay tuba öğretmenm alemsn...sakın ölme sen,hayırlı ve sağlklı ve uzunnn yaşa inş...öyle değlmi pınar öğretmenm..arkadşmz bi etknlk için ölmesn, ne dersin (((; ve tekrar teşekkrler paylşmn için..

Tepki Skoru
0
ben buna bayıldımmm,öldümmm,bittiimmm :) gerçekten çok beğendim,teşekkürler paylaştığınız için.......
bayılırsanız tutarız ama ölürseniz dua edebiliriz tuba hocam elif öğretmenim çok haklı tuba hocam siz bayılın ben kolonyayı getiririm=)

Tepki Skoru
0
ay pınarrrrr...sende tuba öğretmnden farklı değlsn..alemsnz yaaa ((((;

Tepki Skoru
0
sen yinede sakin ol..tamammı canım..hani yoln asck uzun..sana bişey olmsn şimdiden...zümremi kaybetmek istemem (((;

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle