- Tepki Skoru
- 0
sergide gördüğüm bir etkinlik çok hoşuma gitti
sizlerle paylaşıyım dedim.
sizlerle paylaşıyım dedim.
Ekli dosyalar
-
51.5 KB Görüntüleme: 280
hocam çok haklısınız hoş derken değişik bir etkinlik olarak gördüğüm için dedim yani ilk kez görmüştüm o yüzden yoksa sizden taraftayım hayvanlar doğada yaşamalı=)çok güzel olmş öğretmnm..ama hayvnlar sadece etknlkte kafeste olsa..doğada özgürrr ((![]()
ewet hocam sergide hayvanat bahçesi yapılmış ama ben örnek amaçlı almıştım sizlerle paylaşıyım die=)aynı fikirde oldğmz için çok sevndmmm ((ama inanın bu etknliği çok beğndm...dahada kompleks hale getrlp kafeste farklı hayvnlr çalışlarak hayvnt bahçesi şeklnde proje çalşmasda yaptrlblr...hayal gücmze kalmş sanki...paylşmnz için tekrar teşekkrler öğretmenm (((
![]()
hocam size katılıyorum pipet geçirmek zor olur=)birlikte fikir geliştirmek ne güzel öğretmenlerm ya ((ama bence kafes konsnda çöp şiş daha mantklı..pipeti geçrmek zor olabilir..yada rafya vb ipte geçirilebilir sanki..ne dersnz...iyiki varsnz ((
![]()
bayılırsanız tutarız ama ölürseniz dua edebiliriz tuba hocam elif öğretmenim çok haklı tuba hocam siz bayılın ben kolonyayı getiririm=)ben buna bayıldımmm,öldümmm,bittiimmmgerçekten çok beğendim,teşekkürler paylaştığınız için.......
olsun o kadar çılgınlık tuba hocamla koptuk biz okulöncesi bölümünü boşa şeçmedim aramızda kalsın bazen bende tozutuyorum=)ay pınarrrrr...sende tuba öğretmnden farklı değlsn..alemsnz yaaa ((((;