Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kadroya geçiş meclisten geçmiş ve kanunlaşmış bunu gören var mı?

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
kanunlaşmış görünüyor ama kanunu ne zaman uygulayacaklar Allah bilir

Tepki Skoru
0
ben bugün memuruz nette gördüm, daha önce teklif gönderildiğini biliyordum ama ümidi kesmiştim. o zaman kadro vermek zorundalar.. atamalardan önce verseler de, yeni atanacak olanların önü açılsa bari.

Tepki Skoru
0
sözleşmeli statüde çalıştırılan öğretmenelrin memur kadrosuna alınması ne demek oluyor???

Tepki Skoru
0
bu sözlemşme bakanlık sözleşmesimi yani onu yazacaktım...arkadaşalr...kafam birbirine girmiş ya :(

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar seçim yatırımı amacıyla olsa gerek,sözleşmeli öğretmenlerin peyderpey kadroya alınması konusu rafa kalkmış durumda.Şimdilerde sözleşmeli öğretmen arkadaşalrın tamamının kadroya geçirilmesi konuşuluyormuş.Ne kadar gerçelik payı var bilemem ama gerçek olan şu ki ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.Hepimize hayırlısı bakalım.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar birkaç gündür nete giremedim bence şimdiden yorum yapmayalım bi sınava girelim puanlarımız belli olsun bence acele etmeyelim tabiki hepimiz aynı şeyi istiyoruz ama biraz sabırlı olalım bence umarım yanılmıyorumdur............

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar duyumları hep alıyoruz, bakalım inş olurda kadroya geçeriz, daha biz eş durumundan memlekete gidemedik 1 yılımız doldu bakalım kasım yada aralıkta eş durumu özür grubu açılcak diyolar bir bilgisi olan varmı ?herkese kolaylıklar bol neşeli günler...

Tepki Skoru
0
tarihine bakarsanız geçen yılın o...mart ayı...bu kanun sözleşmeli öğretmenler için değil denmişti hatırlamıyo musunuz...yeni bişey diil o

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle