Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

kadroya geçenlere MAAŞ YOOOK mu?

Tepki Skoru
0
arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam memurlar maaşlarını çalışmadan önce alırlar 1 eylül 15 eylül arasındaki yarım maaş eylülün ilk günlerinde yatar 15 eylülde de tam maaş yatar artı kırtsiye parası var o ay. ama tabi 2 ay maaşısz durup ta bu maaş ne kadar yeterli olur o bilinmez..
Evet hocam dediğiniz gibi olur, Eylül 15 te 1.5 Maaş Alacak Ama bu 1.5 MAAŞ alacaklar İLK DEFA ATANANLAR olacak. Diğerleri, yani Sözleşmeden kadroya geçenler maaşlarını zaten alacaklar yaz tatilinde....

İlk defa atanacaklar eylül 15 te 1.5 MAAŞ alacak....

Tepki Skoru
0
Hafize hocam Eğer izniniz 30 haziranda bitiyorsa hemen milli eğitme gidip görüşmeniz geerekir.siz 15 temmuzda, 1 tammuz-15 temmuz ve 15 temmuz-15 ağustos arasındaki maaşınızı, 1.5 MAAŞ olarak alırsınız. Öğretmenlerimiz Çalışacağı ayın maaşını önceden alıyor. 15 gün önceden 30 günde tammuz-ağustos 15 arası maaşınız olacak. Siz dediğim gibi, 15 Temmuzda 1.5 MAAŞ ALACAKSINIZ...

Saygılarımla...
bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam

Tepki Skoru
1
yazın maaş alamazsam ne olacağını düşünüp duruyordum sabahtan beri fırsat da bulamadım siteye girmeye sağolun hocam rahat bir nefes aldım yani:)))

Tepki Skoru
0
kilavuz hocam çok teşekkürler... içim rahatladı...

Tepki Skoru
0
Rica ederim Hocam, her Zaman Bilgilerim Dahilinde YArdımcı olmaktan Onur Duyarım... Saygılarımla...
merhaba hocam ben bısey sormak ıstıyorum: sozlesmelıyım gecırdıgım bı rahatsızlıktan dolayı 2 3 hazıran gıbı rapor alıp hataneye gıtmem gerekıyor 1 ay rapor alıcam temmuzzun basında raporum bıtecek eger 1 hazıranda kadroya gecersem bu sorun olmaz dımı hem maas konuussunda hemde calıstıgım yerdekı mıllı egıtıme gelıp gorusmem konusunda bılgılerınız ıcın sımdıden tesekkurler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öğretmen atamaları seçim sonrasına ertelenmiş.Seçim yatırımı olmasın diyeymişşşş

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öğretmen atamaları seçim sonrasına ertelenmiş.Seçim yatırımı olmasın diyeymişşşş
sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi seçimden sonraya ertelendi atamanın ertelenmesi diye birşey yok nerde okudunuz arkadaşım

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle