Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KAdroya geçecekler, MEBBİS Onayını UNutmayın

Tepki Skoru
0
neyi anlamadın?? başvuru yapmayacağına dair mesajlar yazmıştın izmiri ankarayı aradığını ceza alacak dahi olsan asla başvuru yapmayacağını söylemiştin. ben başvuru yapmadım tabiki sana güvenerek yapmadım bunu bakanlıktan kesin cvp alamamama rağmen araştırdım çok büyük risk aldım ama sen burda ortalığı karıştırıp sonra nasıl çark ettin pes doğrusu.

Tepki Skoru
0
klavuz hocam;
hatırı sayılır kime danıştım ise hepsi sizin söylediklerinize yakın cvp verdiler ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir dedim ve sorumluluğu alarak bi işe kalkıştım başvurmadım yani ucunda işsiz kalmak olduğunu bile bile şimdi az bi rakam da olsa sınav öncesi atama yapılacağını gördüm. Allahım utandırmasın inşallah deyip eğer ki başvurumu kabul ederlerse şansımı deneyeceğim. sizinle paylaşmak istedim.

Tepki Skoru
0
neyi anlamadın?? başvuru yapmayacağına dair mesajlar yazmıştın izmiri ankarayı aradığını ceza alacak dahi olsan asla başvuru yapmayacağını söylemiştin. ben başvuru yapmadım tabiki sana güvenerek yapmadım bunu bakanlıktan kesin cvp alamamama rağmen araştırdım çok büyük risk aldım ama sen burda ortalığı karıştırıp sonra nasıl çark ettin pes doğrusu.
hocam sözünüzün arkasında durmanız ve risk almanız çok erdemlice.ben cesaret edemezdim herhalde.tebrik ederim.inşallah dilediğiniz ne ise olur.

Tepki Skoru
0
hocam sözünüzün arkasında durmanız ve risk almanız çok erdemlice.ben cesaret edemezdim herhalde.tebrik ederim.inşallah dilediğiniz ne ise olur.
Duyarlılığınız için teşekkür ederim hocam ve de öz eleştiri yapabilmeniz de bi o kadar değerli bence..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle