Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kadrolu tercihi yaptım rahatladım diyenler:)

Tepki Skoru
0
Bu gün tercihi yaptım bitti çok şükür kafam rahatladı.

bu arada diploması yanında olmayan varsa özlük bölümünden diplomayı temin edebilirsiniz.(benim köyde çalıştığım okulda kalmıştı.özlükten alıp fotokopi çektirdim.)
nufüs cüzdanı ,diploma fotokopisi ve tarcihlerimi çıktı alıp gittim.

Tepki Skoru
0
hayırlısı olsun hocam. şimdi siz yazınca benşmde aklıma geldi. benim de diplomam şuan bulunduğum yerde değil ve gidip alamam. nasıl temin ettiniz acaba?

Tepki Skoru
0
Hayırlısı olsun seraziz hocam.nereleri tercih ettniz

Tepki Skoru
0
Teşekkürler arkadaşlar
sdmrt hocam ben sözleşmeli çalışıyordum.diplomam okulda evraklarımın arasındaydı.Yine aynı yere başvurucaktım.sözleşmeli atanırken aynı işlemleri yapmıştık.durumu anlatınca özlük kısmında vardır bi bakın fotokopi çektirin dediler. bi de meb müdür yrd. asabımı bozdu.İlk sözleşmeli atananlardandım.uzağa atandım.aralık ataması için açıp açmıcaklarını sormaya gittiğimde açarız dedi.ne aralıkta ne de haziranda açtılar.Böyle çırt pırt giden insanlar vardır ya birazda çirkeflik falan yaparlar ben onlardan olmadığım için bu böyle oldu. onaylarken diyo ki ya burayı açıcaktık demi aklımada gelmişti ama düşünüyoo düşünüyoo neyse seneye özür grubunda kesin açarız diyo.acayip canımı sıktı sanki açma ihtimali varmışta açmamış gibi.öle işte.

yazdığım yerlere gelince ist.yazdım.büyümçekmece küçükçekmece....sadece 15 tercih yaptım.2 si garanti ölü tercih ama olsun napim.Ulaşımı zor olan yerleri tercih etmedim .Kalacağım yerin yakınlarından yazdım hep.otobüs acayip tutuyo napim:)

Tepki Skoru
0
benim bir sorum olacaktı seraziz hocam ben de sözleşmeliyim ve kadrolu tercih yapacağım. olur da çıkarsa sözleşmemi iptal edip kadromun çıktığı okulda göreve başlayacağım. sınav iptal olur kadrolu atamalar geri çekilirse ne olacağız? sözleşmemize geri dönebilecek miyiz, yoksa açıkta mı kalacağız? nimet çubukçunun açıklamalarını dinledim bugün kesin birşey diyemiyor biz atamaları yapmak zorundayız diyor ya iptal olursa bununla ilgili tam birşey söyleyemiyor. dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım. bi bilginiz ya da fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Tepki Skoru
0
bende bu kadrolu atamya başvurdum ve 26 yı da işaretledım.hakkımızda hayrlısı

Tepki Skoru
0
. (KADROLU)TRABZON - AKÇAABAT - Yıldızlı Gökkuşağı Anaokulu
2.(KADROLU)TRABZON - MERKEZ - Çukurçayır Anaokulu
3.(KADROLU)TRABZON - VAKFIKEBİR - Cumhuriyet İlköğretim Okulu
4.(KADROLU)GİRESUN - EYNESİL - Eynesil Anaokulu
5.(KADROLU)RİZE - MERKEZ - Gülbahar Hatun Anaokulu
6.(KADROLU)RİZE - MERKEZ - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu
7.(KADROLU)RİZE - MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
8.(KADROLU)RİZE - MERKEZ - Kız Teknik ve Meslek Lisesi
9.(KADROLU)İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - Ali Haydar Günver İlköğretim Okulu
10.(KADROLU)İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - Bağlar İlköğretim Okulu
11.(KADROLU)İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - Kocasinan İlköğretim Okulu
12.(KADROLU)İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - Zaferler İlköğretim Okulu
13.(KADROLU)İSTANBUL - GÜNGÖREN - Haznedar Abdi İpekçi İlköğretim Okulu
14.(KADROLU)İSTANBUL - GÜNGÖREN - Güneşlitepe İlköğretim Okulu
15.(KADROLU)İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - Atatürk İlköğretim Okulu
16.(KADROLU)İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - Hazım Ersu İlköğretim Okulu
17.(KADROLU)İSTANBUL - BAĞCILAR - Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu
18.(KADROLU)İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - Sultan Murat İlköğretim Okulu
19.(KADROLU)İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu
20.(KADROLU)İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - Remzi Yurtsever İlköğretim Okulu
21.(KADROLU)İSTANBUL - BAĞCILAR - İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu
22.(KADROLU)İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - Ayhan Şahenk İlköğretim Okulu
23.(KADROLU)RİZE - PAZAR - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İlköğretim Okulu
24.(KADROLU)RİZE - PAZAR - Fuat Ergenç İlköğretim Okulu
25.(KADROLU)RİZE - FINDIKLI - Fındıklı Anaokulu

nesibe hocam hangi okulları yazdınız

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun arkadaşlar.. sözleşmeli öğretmenler başvuru yaparken neler gerekli?

Tepki Skoru
0
benim bir sorum olacaktı seraziz hocam ben de sözleşmeliyim ve kadrolu tercih yapacağım. olur da çıkarsa sözleşmemi iptal edip kadromun çıktığı okulda göreve başlayacağım. sınav iptal olur kadrolu atamalar geri çekilirse ne olacağız? sözleşmemize geri dönebilecek miyiz, yoksa açıkta mı kalacağız? nimet çubukçunun açıklamalarını dinledim bugün kesin birşey diyemiyor biz atamaları yapmak zorundayız diyor ya iptal olursa bununla ilgili tam birşey söyleyemiyor. dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım. bi bilginiz ya da fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...

bece açıkta kalma diye bişi söz konusu bile olmamaz merak etme.bence çekenler tespit edilirse görevlerinden alınır o kadar ki bence onları tespit etmekte çok zor. (gerçi bu işlemde haksızlığı tam anlamıyla gidermez ama)

Tepki Skoru
0
amma çok bence yazmışım ya tv izleyerek yorum yazınca böle oluyo:)

Tepki Skoru
0
ben de onaylattım rahatladım.. liste o kadar çok değişti ki, biraz daha zaman geçse daha çok strese girecektim. tercih edilen yerlerin paylaşıldığı bir yer var mı? ölü tercih yaptım mı merak ediyorum. puan ve okulların yazıldığı???

Tepki Skoru
0
evetttttttt artıkkk bende bitirdim ve şimdi sıra 31 ini beklemekte bu kısım daha zor bakalım hayırlısı arkadaşlar...herkesin gönlüne göre olsun arkadaşlar...emeklerimiz boşa gitmesin ..amin...

Tepki Skoru
0
benimde bitti sonunda ama daha onaylatmadım.yarın onaylatıcam ve rahatlayacağım inşallah.
ömrümden ömür gitti yaaa....Allah hayırlısını nasip etsin hepimize arkadaşlar..

Tepki Skoru
0
Ben de dün sabah verdim. Fazla ümidim yok ama yine heyecan bastı

Tepki Skoru
0
ben de onaylattım rahatladım.. liste o kadar çok değişti ki, biraz daha zaman geçse daha çok strese girecektim. tercih edilen yerlerin paylaşıldığı bir yer var mı? ölü tercih yaptım mı merak ediyorum. puan ve okulların yazıldığı???
bence daha fazla kafanı yorma arkadaşım ben öyle yapmaya çalışıyorum.tercih zamanında gece beşe kadar uyuyamadığım oldu bir gün başka düşünüyordum ertesi gün başka.tınlamak üzereydim.ama şimdi sadece dua ediyorum hayırlısı olur inş. İstanbul yazdım ama çıkıcak diye de korkuyorum açıkçası ne bileyim böle karışık duygular işte:)

Tepki Skoru
0
Evet ya herkes karışık duygular içinde bende öyle.ben 7 tercih yaptım sabah onaylatım.gemlik,gölcük,başiskele,karamürsel,orhangazi yi yazdım.Hakkımızda hayırlısı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle