Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kadro kaçta kalır sizce???

Tepki Skoru
0
Artık atandık şimdi kadro derdi sardı :))) sizce kasımda vaya şubatta kadro verirlerse kaç puanda kalır ?? fikri olan...

Tepki Skoru
0
sosyalcihuseyin hcm kasımda sözleşmeli alım olucakmı kesin bi bilgi varmı şimdilik varsayıımı herşey 44.719 la kasımda gidermiyim sizce?

Tepki Skoru
0
ama sözleşmeliler kadroya geçince onların yerleri boşalacak diye biliyorum. bu durumda sözleşmeli alınmıyor mu yine?

Tepki Skoru
0
ewt haberi bende izledim,ama bu kasımda sözleşmeli alımı olucak sinyali mi değilmi bilemicem,önümüzdeki sene için yapıalbilir bu haberin yorumu,ama bizim açıklanması istediğimiz kasımda sözleşmeli okulöncesi alımı olurmu bu alım kaç kişi olu gibi?bunlar hakkın da bilgisi olan varsa bizimle paylaşırmısınız bu açıklamaya hepimizin ihtiyacı var öyle değil mi?

Tepki Skoru
0
OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ REVAÇTA OLACAK

Okul öncesi eğitimde de önemli adımlar atılıyor. Şuanda 32 ilde anasınıfı mecburi.. Önümüzdeki yıl ise tüm Türkiye'de anasınıfı mecburi hale getelecek. Buda öğretmen alımında okul öncesi öğretmenliğe ağırlık verileceğini gösteriyor. Yani okul öncesi öğretmenlik bölümünden mezun olanlar önümüzdeki 5 yılda atamalarda bir sıkıntı çekmeyecek..

2010 YILINDA ÖĞRETMEN İHTİYACI NE KADAR?

Peki 2010 yılının ilk yarısında ne kadar öğretmen alınacak. Bakanlık bürokratları ihtiyacı 40 bin olarak belirledi. Ancak burada son söz Başbakanlık ve Maliye Bakanlığı'nda olacak. Yani Milli Eğitimin 40 bin olarak belirlediği öğretmen ihtiyacında son rakamı Maliye Bakanlığı söyleyecek

Tepki Skoru
0
evt bende onlardanım ama biz de gidelim atanalım artık demi

Tepki Skoru
0
ayrıca bu kalanların puanıda hepsinin çok yüksek diil,benim 48 mesela atanırmyım acaba 21 işaretlemicem sosyalci hüseyin arkdaş ne dersin?

Tepki Skoru
0
ya birde bilen varmı pek takip edemedim.10.000kişi gerçekten atandımı bu kadar alım oldumu
ben 5 sınıfı olan bir okulun bir açık olduğunu görmüştüm mesela başvuru kılavuzunda listesinde işte cvp lütfen!!!!!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle