Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kadıköyde Tavsiye Edeceğiniz Dershane Var mı ????

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şuan dershaneye giden yada gitmeyi düşünen arkadaşlardan dershane taviye edebilecek kimse var mı???????hiç araştırdınız mı yada şuan gidenler hangi dershaneye gidiyor memnunlar mı??????

Tepki Skoru
0
hocam benim bildiğim kadarı ile tasarı ile kariyer dersanesi iyi deniliyor ama ne derece doğru bilmiyorum gerçi benim bir arkadaşım 5 senedir kazanamıyordu kpss geçen sene tasarıya gitti bu sene 70 in üzerinde puan aldı ve daha önce usta öğreticilik yaptığı okula ilk atamada sözleşmeli olarak atandı banada o tavsiye etti tasarıyı

Tepki Skoru
0
kesinlikle tasarı hatta hoca adı vereyim
eğt bil. mustafa otrar ve seval hoca
mat. mehmet hoca
tarih uğur hoca
coğrafya serdar hoca

şiddetle tavsiye ederim:)

Tepki Skoru
0
he murat, deneyim, vs denedim sistemlerini pek beğenmedim tasarı en iyisi 15 tatilde çikolatamı alıp gidicem

Tepki Skoru
0
arkadaşlar başka dershane adı verebilecek kimse yok mu???? başarı ve çözüm dershaneleri hakkında ne düşünüyorsunuz????????

Tepki Skoru
0
kesinlikle tasarı hatta hoca adı vereyim
eğt bil. mustafa otrar ve seval hoca
mat. mehmet hoca
tarih uğur hoca
coğrafya serdar hoca

şiddetle tavsiye ederim:)
arkadaşım sen sanırım tasarıya gittin....??? peki kaç puan aldın????

Tepki Skoru
0
evet gittim. geçen yıl 64 aldım heycandan çok yanlışım vardı.mat fullemiştim zaten. 25 doğru :) ama tarih zordu. bu yıl özel nedenlerden dolayı ne doğru düzgün dersaneye gidebildim nede çalışabildim.:( düşük aldım 64 ilede atandım. sadece dersaneyede bırakmak gerekmiyo bireysel çabada çok önemli

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle