Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kaçsana şirinim şarkısını bulan var mıııı çok acil :)

Tepki Skoru
0
tarkanın acayipsin şarkısını şirinlere uyarlamışlar. kaçsana şirinim şirinim ah arar bulur bizi gargamel diye sözleri vardı. ront gösterisi yapacağız.elinde olan varsa gönderebilirmi lütfen. yoksa okul müdürü beni arayıp bulacak.ve sanırım yakalaması çok zor olmayacak:36_11_13: bekliyorum. şimdiden teşekkürler.....

Tepki Skoru
0
bende bi şarkı var yakalarsa muck muck mu :) walla buysa gönderirim ama ront görüntüleri ya da nasıl yapacağınız hakkında bilgi almak isterim :D

Tepki Skoru
0
burdan yüklenmio uzantısından dolayı msn varsa özelden yazın atayım bulamazsanız

Tepki Skoru
0
yok muck muck değil. ne kadar kötü adamsın ne istiyorsun bizden mutluyuz biz evimizde gelmesene peşimizden diye sözleri vardı. google da baktım ama o dediğiniz muck muck şarkısı çıkıyo. dairenin içine gargamel koyup diğerelrinide mavi giydirip şarkının sözlerine uygun dans ettirecektim. daha önce yaptırmışlardı izledim çok hoş bi ront oluyo. eğer şarkıyı bulabilirrsem gösteriyi videoya çekip paylaşabilirim. ah bi bulabilsem :(

Tepki Skoru
0
hocam ben bi sitede buldum ama galiba online dinlenio sadece

Tepki Skoru
0
bunlardan indirilmiyor ya sadece demo. en iyisi bulabilirsem cdsini almak. yinede eğer mp3 formatında bulabilirseniz gönderin nolur :(. teşekkürler herşey için........

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle