Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

K.Maraş Meb den İlginç Uygulama OKul Öncesi Araç Konvoyu

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
OKul Öncesi Araç Konvoyu Düzenlediler:Yetkililer :
Konvoydaki amacımız; Millî Eğitim okul öncesi olarak okul öncesine devam etmeyen çocuk kalmamasıdır. Diğer amacımız Veliler üzerinde ve çevrede farkındalık yaratarak okul öncesinde bu fırsatın kaçırılmaması bu fırsatın bir daha yakalanamayacağını fark ettirerek eğitimde fırsat eşitliği ve dezavantajlı çocuk kalmamasını sağlamaktır.
Konvoydaki amacımız; Millî Eğitim okul öncesi olarak okul öncesine devam etmeyen çocuk kalmamasıdır.dedi.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Milli eğitim müdürlüklerinin ilginç güzel veya yanlış uygulamalarını yazmak için yakında yeni bir bölüm açıyoruz.Şimdilik konunun burada açılması uygun görüldü.

Tepki Skoru
0
Mükemmel keşke her milli eğitim müdürlüğü bu bilinçte olsa Selçuk hocam çoğu içeriğini bile bilmiyor.

Tepki Skoru
1
çok güzel bir çalışma böyle bir çalışmayaı kahramanmaraş meb e gelene kadar büyükşehir belediyelerinin bu çalışma için öncü olmasını isterim.Bunun yayılması dileklerimle ne diyeyim:))

Tepki Skoru
0
maraşa teşekkürler!! inşallah böyle güzel uygulamalar devam eder..

Tepki Skoru
0
ben pek hoş karşılamadım çocuklara neler katmış bir araştırmak lazım.Kuru kuru çocuklar tıka basa arabalarda gezdirildimi başka neler oldu ?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle