Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Izmiri yazacaklar puanlarımızı yazalım???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kadrolu haziran 2011 ataması öncelikle herkes için hayırlı olsun. İzmiri tercih etmek isteyenler puanlarınızı yazarmısınız herkese fikir olsun.okullar hakkında bilgi almak isteyenlere de yardımcı olunur:)

Tepki Skoru
0
puanım 67, izmir ve aydındaki okulları yazmayı düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
merhabalar,hiç aklımda yokken eşim izmir i aklıma düşürdü henüz karar vermedim ama güzel şehir.urla uzunkuyu köyü iöo. hakkında bilginiz var mı aslıhan hocam?

Tepki Skoru
0
uzunkuyu köyü urlaya biraz uzak doğal olarak izmir merkeze de daha çok çeşme yolu üzerinde çeşmeye yakın güzel bir köy.puanınız kaç hocam

Tepki Skoru
0
puanım 72.296 İzmir Balıkesir Manisa Kütahya Kocaeli Düzce yazmaya karar verdim son şansım 26 hayır

sıram 200 ile 250 arası İzmir çok istiyorum ama bu 250 kişiden kaç tanesi benim tercihlerimi ister bilemediğim için tedirginim. açıkçası okullar belli olmadan önce ilk 5 tercihime giderim diyordum ama batı bölgesine çok az okul vermeleri nedeniyle emin olamıyorum.

gel HAZİRAN gel

Tepki Skoru
0
puanım 72.176 evet merkeze 62kmymiş.ilköğretimde çocuğum olduğu için çok dikkatli tercih yapmam gerekiyor.teşekkür ederim aslıhan hocam Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Tepki Skoru
0
puanım 72.296 İzmir Balıkesir Manisa Kütahya Kocaeli Düzce yazmaya karar verdim son şansım 26 hayır

sıram 200 ile 250 arası İzmir çok istiyorum ama bu 250 kişiden kaç tanesi benim tercihlerimi ister bilemediğim için tedirginim. açıkçası okullar belli olmadan önce ilk 5 tercihime giderim diyordum ama batı bölgesine çok az okul vermeleri nedeniyle emin olamıyorum.

gel HAZİRAN gel
Arkadaşım izmirden nereleri yazdın söylermisin daha düşük puanlılar ölü tercih yapmasınlar puanın iyi çünkü:)bir de ilk sıralarda mı izmir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle