Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Izmire atananlar?

Tepki Skoru
0
diger atamada izmir kacta kalmisti kadrolu ve sozlesmeli

Tepki Skoru
0
tmm bide ben güncelleteyim:))) ama ayşen hocam ben bi sitede şöle bi araştırma yaptım gerçekten izmirden o açık olanrın çoğu dolmamış merkeze yakın yerler ve anaokulları dolmuş o dağ köyleri vs hep açık kalmış sanırım gerçekten atanan yok:)

Tepki Skoru
0
yahu kemalpaşa bağyurdu nda benim yerim açık görünüyor neden kimse dolduramıyor orayı :)))) Valla mis gibi bir yerdi. okul, idare, bölge, sınıf mevcudu, imkanlar... Ama nasip kısmet beni bornovalara getirdi. Neyse Aslıhan hocam Ayşen hocam biz bizbize takılalım, kimse beğenmiyor burayı :(( :))

Tepki Skoru
0
yahu kemalpaşa bağyurdu nda benim yerim açık görünüyor neden kimse dolduramıyor orayı :)))) Valla mis gibi bir yerdi. okul, idare, bölge, sınıf mevcudu, imkanlar... Ama nasip kısmet beni bornovalara getirdi. Neyse Aslıhan hocam Ayşen hocam biz bizbize takılalım, kimse beğenmiyor burayı :(( :))
takilalim hocam ben 2011 kpssde izmiri tercih etmek istiyorumda bir fikir olur belki diye actik ama ilgi gormedi:)

Tepki Skoru
0
tmm bide ben güncelleteyim:))) ama ayşen hocam ben bi sitede şöle bi araştırma yaptım gerçekten izmirden o açık olanrın çoğu dolmamış merkeze yakın yerler ve anaokulları dolmuş o dağ köyleri vs hep açık kalmış sanırım gerçekten atanan yok:)
\hadi ya cok sasirdim hocam merkez olsun da bu site pek izmir tarafindan ragbet gormuyor anlasilan :) hani insanin dikkatini ceker gururlanir yine yazmak ister ama gercekten yok sanirim hocam sozlesmeli kacta kaldi izmir biliyormusunuz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle