Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İzmir'e atanan okulöncesi öğretmenleri

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar. Van için böyle bir başlık açılmış, ben de biz izmirciler neden tanışmayalım dedim. 50 açık vardı bu sene, ikinci en fazla okulöncesi öğrtmeni alan şehir izmir. ben Kemal paşa Bağyurdu Cumhuriyet iöo'ndayım. Zizler nerdesiniz? Bu site sayesinde tanışalım, birbirimize destek olalım..

Tepki Skoru
0
bende varım... benimde kemalpaşa armutlu i.ö.o. naturel cuma ordayım. görüşürüz inşallah...

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar....bewn bişey sormak istiyorum sizlere.. izmirde açık yok kadro yok 100 dahi alsan atanamazsın diyenlerin amacı ne olabilir sizce? böyle bi gerçek varmı yok sa çok çalışıp izmire atanma gibi bir şansım varmı ? izmir sınırları içi bir yer neresi olduğu farketmez kaç puan almalıyım ortalama? siz kaç puanla atandınız? yardımcı olursanız çoo sevinirim şimdidedn teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ben 81,791 ile atandım. eminim daha düşük puanlarla da izmire atanan olmuştur. tamamen şans işi. o okulu yazmayan olursa 78 ile de atanırsın. sen kesinlikle yaz. ikinci tercihime atandım ben. ve çok güzel bir yer. sana da bol şanslar

Tepki Skoru
0
reca ederim:) şimdiden araştırmaya başlamışsınız eminim iyi şeyler yapacaksınız..

Tepki Skoru
0
inşallah:) çok istiyorum izmiri... darısı başıma öyle bişey olursa sizi bulurum tecrübe açısından:)) kolay gelsinn...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle