Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İzmirdeki usta öğretici başvuruları!!!

Tepki Skoru
0
çok sinirliyim arkadaşlar yardımcı olursanız çok çok sevinirim hem kendi adıma hemde izmir/bornovada müracaat edicek olan tüm arkadaşlarım adına :3613411xz: aradım dedim ki usta öğretici başvuruları ne zaman başlıyor.telefondaki bayan da direkt ''ne mezunusunuz? '' dedi. bende ''tek dersten büte kaldım son sınıfım'' dedim. bayan ''başvuramazsınız lisans mezunu olmayanları almıyoruz müdürlükten yazı geldi'' dedi.bende ''nasıl olur okul öncesi eğitimi genel müdürlüğünde aöf 3 ve 4. sınıfların da başvurularının alınabileceği ile ilgili beyanaat var'' dedim.''biz almıyoruz!!!'' dedi ve kapadı. ne yapmam lazım? :36_11_13:

Tepki Skoru
0
arkadaşım sen yine de mezunmuş gibi ara başvuru tarihini öğren
sonra git başvur
belki izmir gibi bi yerde mezun çoktur o yüzden de almıyoruz demiş olabalirler
yine başvurunu yap olmazsa çevre illerde dene şansını

Tepki Skoru
0
yok zaten sorun orda hiçbişekilde lisans diploması olmayanları almıyoruz dediler :( kalakaldım öle haksızlık:( ökul öncesi eğitimi genel müdürlüğündeki çıkan yazıyı anlatmaya çalıştım kaaleye bile almadılar poffff

Tepki Skoru
0
izmir için başvurular ne zaman başlıyor?yoksa benmi geç kaldım.

Tepki Skoru
0
izmirde başvurular başladı.4 eylül son.internetten başvuru yapılıyor.sonra kimlik ,diploma fotokopisi ve sonuç belgenle gidiyorsun.ben başvurmadım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tamaolarak bilgi verirmisiniz nasıl başvuru yapılıyor handi adresten ben bulamadım?

Tepki Skoru
0
güzelim nerden yapcanı bilmiomusun, bulundugun ildeki milli egitime gidiosun, sana gereklı evrakların listesini veriolar(saglık raporu,2 resim,sabıka kagıdı,mezunıyet belgesi,nufus czd fotokopısı) sende bunları hazırlayıp milli egitime goturuosun onlar sana bi dilekce veriolar onu doldurup veriıosun atama bolumune. eylul baslarında bellı olur sanırım. bu sadece izmirde deil tüm illerde bu sekılde.

Tepki Skoru
0
internetten nerden yapılıyor diye sodrum yinede teşekkürler

Tepki Skoru
0
izmir mem e gir orada usta öğretici başvuruları yazıyor ve gerekli belgeler.sonra ordaki formu doldurup çıktısını al ve gideceğin meb e götür.

Tepki Skoru
0
zekiye arkadasım sabıka kaydı ve sağlık raporunu atanma olması durumunda isterler

Tepki Skoru
0
izmirde ikamet edip başvuran varsa ilk 5 tercihini nasıl yaptıklarını,mezun olup olmadıklarını,6. tercih olan isteği dışında görevlendirildiği taktırde çalışmayı kabul edip etmediklerini yazarlarsa sevinirim arkdşlar.

Tepki Skoru
0
resmi gazetede bugün yayınlanmış lisans mezunu alınacak diye o yüzden mezun olmayı beklemek lazım. inşallah bütten bu dönem geçersin 2010 atamasında kadrolu olursun hayırlısıyla hepimiz oluruz inşallah açık çok alan olursa tabi alacağız diyorlar ama sözlerinden genelde dönerler. bu sefer böyle olmaz umarım...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle