Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Izmir Seminerinde kaç kişi oluruz ... :)

Tepki Skoru
0
Izmirde seminer yapın; ben gelirim diyen meslektaşlarımız el kaldırsın :)

(arkadaşlar tutacağımız yer açısından ortalama bir sayıya ihtiyacımız var bu yüzden izmirde seminer yaparsak kaç kişi bize eşlik eder :)

Tepki Skoru
0
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Tepki Skoru
0
ben egede okuyorum biz arkadaşlarla geliriz en az 10 kişi:D izmirde olmadığı için mart ayında kütahya seminerine gidiyorum.İzmire mutlaka gelmelisiniz.

Tepki Skoru
0
izmirde her sene seminer yapılıyor çoğunlukla fakat uygun zamanı bulmaya calışıyoruz merak etmeyin :)

Tepki Skoru
0
mrb seminerler hakkında bilgi almak istiyorum katılmak için şartlar ne neler gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
mrb seminerler hakkında bilgi almak istiyorum katılmak için şartlar ne neler gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar Seminerlerimiz Okul Öncesi adına alınan ve yaptıgımız eğitimler üzerine. Bilgi alışverişi şeklinde oluyor. Kaç konu belirlendiyse ona göre katılım belgesi veriliyor. Belirli bir kısıtlama yok isteyen bu işe gönlünü koyan herkes katılabilir :))

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende gelirim benımde 3 arkadaş var gelcek. Yapılmassını istiyoruz çooooooookkkkkk.......

Tepki Skoru
0
Sve seve katılır izmirde yapılacak her seminere bilgilendir ve zamnından haberdar ederseniz sevinirim:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
özür diliyorm pc tutklugu yüzünden cümlelerim hep yarım iletilmiş seve seve izmirde yapılıcak olan her seminere katılırm beni bilgilendirirseniz sevinirm:emot66:

Tepki Skoru
0
biz yaklaşık 50- 60 kişiyle geliriz. okul olarak çünkü öğrencilerim çok ilgili...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle