Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Iyiki Okulöncesi öğretmeniyim Diyenler

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Hazir Mevzu Alan Değişikliği Iken. Bu Meslekte Pişmanlik Duymayan, Severek Bu Mesleği Yapan, Memnun Olanlar Mesaj Atsin.
Sevgilerimle.

Tepki Skoru
0
bana söyleyecek söz bırakmamışsın sevil arkadaşım :) ben de yine ve yine ve yine gelsem dünyaya başka bir meslekte olmazdım...

Tepki Skoru
0
iyi ki okul öncesi öğretmeniyim... Bu mesleği isteyerek seçtim , matematik öğretmeni olavagım yerde okul öncesi diye tutturdum ve şimdi çok mutluyum. İnsanın sevdiği bir mesleği icra etmesi kadar zevk verici bişey olmasa gerek.

Tepki Skoru
0
ailem benim hemşire olmamı çok istesede ben liseden beri ana sınıfı öğretmeni olmak istedim. Kendi isteğim ile seçmiş oolduğun mesleğimin 4.yılındayım iykide ana sınıf öğretmeniyim, dünyanın en saf en içten en sevecen kişileri çocuklardır, bizlerde çok sanslıyız çünkü minik yıldızların öğretmenleriyiz ne mutlu bize...

Tepki Skoru
0
Ben yaptığım meslekten çok memnunum ve çevremde sınava giricek olan herkese tavsiye ediyorum tabiii çocukları seven herkese.Çünkü sevmeden bu mesleği yapmak imkansız

Tepki Skoru
0
mesleğimi çok seviyorum öğrencilerim olmadan bir hayat düşünemiyorum..........:)

Tepki Skoru
0
ben de mesleğimi çok seviyorum ve en zevkli öğretmenlik olduğunu düşünüyorum.Hatta kardeşime bile tavsiye ettim oda anaokulu öğretmeni oldu.

Tepki Skoru
0
iyi ki anaokulu öğretmeniiyim...işimi çok seviyorum..yine dünyaya gelsem yine aynı mesleği seçerdim...çocuklar tek kelime ile benim dünyam benim ruhum...zaten ruhunda ve yüreğinde çocuk sevgiisi olmayanlar bu işi yapamazlar ve iyiki de anaokulu öğretmeni değilim derler...bu iş sabır sevgi ve özveri işi...yorucu,yıpratıcı özelliği olsa da bir çocuğun içten tebessümü beni öpmek için koşarak boynuma atlaması dünyanın en güzel duygularından biri...

aynen imza.

kız mesleğe geçme düşüncem olmadı zaten

iyiki anaokulu öğretmeniyim.:36_11_12:

Tepki Skoru
0
Sevilciğim ben yazacam şimdi:)))) herkes bizi yıldırıp sürekli engeller eklesede çok yorulsamda onlar okadar ışıl ışıl bakıyorlarki.....Ama mesleğimle ilgili takıldığım tek nokta ya yaş ilerleyeince bu kadar enrjik olamayıp birşey vermezsem

Tepki Skoru
0
ben meslek lisesine geçtiğimden beri bu meslekte olmaktan çok mutluyum. şimdide ünv. 3. sınıf öğrencisiyim ve hala çocuklarla buluşunca heyecanlanıyorum. mesleğimi çok seviyorum...

Tepki Skoru
0
bende avukat olacaktım ama yol yakınken dönmüşü,seçtiğim meslskte ve yaptığım işten GURUR duyuyorumZEVKLE YAPIYORUM.

Tepki Skoru
0
iyiki okullöncesi öğretmeniyim diyenlerdenim.sınıfıma girince herşey geride kalıyor benim için.kendileri küçük dünyaları büyük öğrencilerimle ÇOK MUTLU OLUYORUM.

Tepki Skoru
0
:36_3_12:daha Tam Anlamiyla ÖĞretmen Olmadim Ama Kesİnlİkle OlucaĞim GÜnÜ DÖrt GÖzle Beklİyorum Dİplomami AldiĞim GÜn DÜnyanin En Mutlu İnsani Olucam HİÇ PİŞmanlik Duymadim Ve DuymuyacaĞimdanda Emİnİm HayattaaldiĞim En DoĞru Karar ArkadaŞlarima Sevgİlerle

Tepki Skoru
0
iyiki okul öncesöğretmeniyim bir amelenin bir temizlikçinin bir dadının bir hizmetlinin durumunu daha ii anlıyoum

Tepki Skoru
0
işimi mesleğimi özelliklede çocukları çok seviyorum onlar olmadan bir dünya düşünemiyorum.bana herşeyi unutturuyorlar.yaşlanana kadar bu işi yaparım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şimdi genç ve enerjisi yüksek insanlarız belki bu durum bu mesleğin bize eğlenceli gelmesini sağlıyor bende çok sevsemde 50 yaşına gelince yine severmiyim bilmiyorum çünkü çocuklar kendileriyle oynayan onlar gibi hareketli öğretmenlerden hoşlanıyor bence bunu düşünün o zaman çok yorucu gelecek hepimize.

Tepki Skoru
0
baysaltayfun; Ben gözümü okul öncesi branşı ile açtım. Diyebilirim. Çünkü bu aşk bende ilkokula giderken başladı. Stajyerliğim sırasında çevremde emekliliği gelen öğretmenler vardı. Bu mesleğin gençlere göre olduğunu düşünürdüm. Bu yaşlara yakıştıramaz, emekli olsunlar diye düşünürdüm. MEM de 25. yılımı çalışıyorum. Çevremdeki meslektaşlarımdan daha çok enerji dolu olduğumu görüyorum. Şu yıllarımda ise; ilk öğretmenliğe başladığım yıllarda ne kadar tecrübesiz olduğumu düşünüyorum. Çocukların hangi hastalığı olduğunu DR' dan önce ben teşhis edebiliyorum. Velilerimin İlgilerini, ihtiyaçlarını tahmin edebiliyorum.
tebrikler vallahi hocam.

Tepki Skoru
0
baysaltayfun; Ben gözümü okul öncesi branşı ile açtım. Diyebilirim. Çünkü bu aşk bende ilkokula giderken başladı. Stajyerliğim sırasında çevremde emekliliği gelen öğretmenler vardı. Bu mesleğin gençlere göre olduğunu düşünürdüm. Bu yaşlara yakıştıramaz, emekli olsunlar diye düşünürdüm. MEM de 25. yılımı çalışıyorum. Çevremdeki meslektaşlarımdan daha çok enerji dolu olduğumu görüyorum. Şu yıllarımda ise; ilk öğretmenliğe başladığım yıllarda ne kadar tecrübesiz olduğumu düşünüyorum. Çocukların hangi hastalığı olduğunu DR' dan önce ben teşhis edebiliyorum. Velilerimin İlgilerini, ihtiyaçlarını tahmin edebiliyorum.

Hocam dün seminerdede gördüm sizi ve bana cesaret veriniz teşekkrüler

Tepki Skoru
0
çocuklar benim dünyam.bir bakışı
bir gülüş,bir öpücüğü dünyaya değişmem.gözlerindeki ışık,
umut,mutluluk herşeye değer....onlar çok masum ve temiz...
bu masumluğu ve temizliği korumakta bizim elimizde...
iyi ki bu mesleği seçmişim.

Tepki Skoru
0
sınıfa gelen her velim "ay hocaaamm ALLAH yardımcınız olsun biz evde 1 taneyle uğraşamıyoruz siz 20 çocukla nasıl başediyorsunuz"diyolar..bende meslek sırrı diyorum..yani çocuklara aldığınız maaş için değilde onları gerçekten sevdiğiniz için katlanmanız..
İYİKİ OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİYİM...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.