Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İyice oyun oynuyorlar bizlerle...

Tepki Skoru
0
E?itim Haberleri | abbasguclu.com.tr

Kopya için alınacak önlemler yetişemeyebilirmiş böyle olursa da ne sınav ertlenebilirmiş.Oyuncak olduk ellerinde oynayıp duruyorlar!! ilk sınavda önlem alamadılar onca kişinin kopya çekip önümüze geçmesine neden oldular. Ayrıca 100 ve üzeri net yapanları özel yerde sınava alacaklarmış nereden bilelim bu kişilere cevap anahtarının verilemeyeceğini... Yine aynı puanları aldırtıp ösym güvenli bir kurum kopya çekilemez izlenimi yaratmak için???
Ve yine netlerimizin uçup gitmeyeceğini nereden bilebiliriz ? Bunlar gibi bir sürü muamma... Örneğin benim önceki sınavda 10 tane netim kanatlanıp uçmuştu. hepimiz için hayırlısı artık. inşallah atanacak puanları alıp kurtuluruz bu işkenceden. Herkese şimdiden başarılar diliyorum

Tepki Skoru
0
ben de haberi görünce şaşırmıştım .Ama yanlış anlamamışım.Ertelenirse sınav ocakta yapılacakmış abbas güçlünün sayfasında yazıyor.umarım ertelenmez bu sıkıntı biter.
bence sınava giren herkezi atamaları gerekiyor bu kadar sıkıntının bedeli olarak BUNU HAK EDİYORUZ

Tepki Skoru
0
Bu sene bi atama yapacaklarmı gerçekten, yoksa bu böyle 2011 yazına kadar sürüp gidecek mi ? Çok ilginç şeyler oluyo bu yıl, herşey arap saçı oldu...

Tepki Skoru
0
Ben haberi tekrar okudum sanırım bu erteleme Kpss eğitim bilimleri için geçerli değil 2010 kpss önlisans ve diğer sınavlar için geçerli... no panik :))
ama diğer düşüncelerim kararlılığını koruyor :))

Tepki Skoru
0
nimet çunukçu büyük konuştu geçen yıl. birdaha asla yıl içinde atama yapmıycaz dedi iptal edilen sınıvdan dolayı yapamadı. aslında işine geldi tabi. atama yapmayabilirler zaten okullar açıldı ücretli olarak görevlendirdi bence şubatta olur tatili bekler gibime geliyo.geçen yıl elimizden alınan şubat atamasını bu yıl mecbur yapcak galiba

Tepki Skoru
0
aylido aynen katılıyorum sana öyle bir oyun oynuyorlarki bizle sınavla alakası olmayan kişilere giriş belgesi göndermişler bizimkisi hala yok piyasada ayrıca ilk sınavdan daha çok kişi girecekmiş bu sınava abbas güçlüde öyle deniliyor bu nasıl iş anlamadım gitti.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba bende bu fazla kişinin sınava girme olayına takıldım noluyor ne dönüyor anlamadım nasıl olur ki böyle bişey iyice saçmaladılar artık.bu arada herkese başarılar.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle