evet ben bile isyan ettim.ben bile diyorum çünkü ben çok sabırlı biriydim.hergün toplam 4 saatim yolda geçiyor.ama ben işimi çok seviyorum diye yazmıştım bir ara.(hala çooooook seviyorum) 3 yıldır köyde görev yapıyorum.köyüm çok soğuk bugün artık dayanamadım oturup ağladım.merak ediyorum acaba milli eğitim bakanı uzaydamı yaşıyor yoksa ankarada köymü yok.bütün imkanlar şehir merkezinde merkezdeki okullar hem kaloriferli hemde sınıflarında mutlaka elektrik sobaları var.ya bizim canımız can değilmi.o yavrular haketmiyomu ve neden hala köyde görev yapan öğretmenlere pozitif ayırımcılık yapılmıyo.neden neden neden,yeter isyan ediyorum. soba yakacam diye az kalsın kendimi yakıyodum.bu kadar değersizmi bu ülkenin öğretmenleri.her sabah uyandığımda inşallah bugünde sobayı kazasız belasız yakabilirim diyorum.ya önümüz kış biz asıl ozaman ne yaparız ..........van'da soba yakayım diye kendini yakan şehit öğretmenlerimiz çok çabuk unutuldu..bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı yazık çok yazık..........:ggggdw: