Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İsyan bayrağını çektim.donuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz

Tepki Skoru
0
evet ben bile isyan ettim.ben bile diyorum çünkü ben çok sabırlı biriydim.hergün toplam 4 saatim yolda geçiyor.ama ben işimi çok seviyorum diye yazmıştım bir ara.(hala çooooook seviyorum) 3 yıldır köyde görev yapıyorum.köyüm çok soğuk bugün artık dayanamadım oturup ağladım.merak ediyorum acaba milli eğitim bakanı uzaydamı yaşıyor yoksa ankarada köymü yok.bütün imkanlar şehir merkezinde merkezdeki okullar hem kaloriferli hemde sınıflarında mutlaka elektrik sobaları var.ya bizim canımız can değilmi.o yavrular haketmiyomu ve neden hala köyde görev yapan öğretmenlere pozitif ayırımcılık yapılmıyo.neden neden neden,yeter isyan ediyorum. soba yakacam diye az kalsın kendimi yakıyodum.bu kadar değersizmi bu ülkenin öğretmenleri.her sabah uyandığımda inşallah bugünde sobayı kazasız belasız yakabilirim diyorum.ya önümüz kış biz asıl ozaman ne yaparız ..........van'da soba yakayım diye kendini yakan şehit öğretmenlerimiz çok çabuk unutuldu..bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı yazık çok yazık..........:ggggdw:

Tepki Skoru
0
Ne desen haklısın öğretmenim.Sabır sabır nereye kadar.Birileri duysun artık sesimizi,gelsinler bakalım bir gün bizimle geçirsinler eminim ki Allah sabır versin deyip giderler.

Tepki Skoru
0
Roleda Hocam Ayni Durumlari YaŞayan Bİr Garİp ÖĞretmen Olarak Seİzİ Çok İyİ Anliyorum.bende İnanin Donmaktan Kendİmİ Derse Veremİyorum Kabanla Şallarla Duruyorum TÜm GÜn.2 GÜn Önce Soba Kuruldu GÜye Ne Odun Ne KÖmÜr HİÇbİŞey Yok BİrİktİrdİĞİm KaĞitlari Yakayim Barİ Dedİm Bu Seferde Sebebİnİ ÇÖzemedİm İÇerİsİ Duman Alti Oldu BoĞuluyorduk Nerdeyse.sinifta Şİmdİlİk İdare Edebİlecek Bİr Elektrİklİ Soba Var Ama O Da SÜreklİ Elektİrkler Kesİk OlduĞu İÇİn Nafİle:((( İnŞallah Mİllİ EĞİtİmden Sorumlu Şahsİyet GÖrevİnİn Bİlİncİne Varir Da Bİzler De Az Da Olsa Rahat Ederİz.donmamak Ve Yanmamak DİleĞİyle Kolay Gelsİn

Tepki Skoru
0
Canım Allah kolaylık versin ama sessiz kalmayın sınıfınızın imkansızlarını silsile yoluyla dilekçelendirin valiye kadar çıkın hatta gerekirse genel müdürlüğe ve bakanlığa kadar ama susmayın lütfen ve pes etmeyin birileri görmüyorsa siz birilerinin gözünün önüne serin durumunuzu resimleyin fotoğraflayın belgelendirin ben başka sıkıntılar için çok koşturdum inanın insaflı duyarlı birileri mutlaka çıkıyor mesela bize vali yardım etmişti makamına kadar çıkıp birebir görüşmüş anlatmıştım ve yardımcı olmuştu siz de bunu yapın ama silsileye dikkat edin bunu yaparken kolay gelsin hocam Allah yardımcınız olsun

Tepki Skoru
0
esma hocam sıkıntılarınız karşısında sadece size Allahtan sabır diliyorum. biliyorum velileriniz pek ilgilenmiyo ama peki ilçede size destek olabilecek maddi durumu iyi esnaf yokmu? bende köyde öğretmenlik yapıyorum ve bende velilerimden para toplayamıyordum.ilçeye gittim ne kadar esnaf varsa hepsini dolaştım derdimi anlattım. hepsi olmasada bazı eksiklerimi karşıladılar.sizede en azından bir elektirik sobası alabilirler heralde.kolay gelsin hocam inşallah çektiğiniz sıkıntıların mükafatını alırsınız

Tepki Skoru
0
esma hocam sıkıntılarınız karşısında sadece size Allahtan sabır diliyorum. biliyorum velileriniz pek ilgilenmiyo ama peki ilçede size destek olabilecek maddi durumu iyi esnaf yokmu? bende köyde öğretmenlik yapıyorum ve bende velilerimden para toplayamıyordum.ilçeye gittim ne kadar esnaf varsa hepsini dolaştım derdimi anlattım. hepsi olmasada bazı eksiklerimi karşıladılar.sizede en azından bir elektirik sobası alabilirler heralde.kolay gelsin hocam inşallah çektiğiniz sıkıntıların mükafatını alırsınız
ilginiz için sağolun hocam.bişekilde elektrikli soba temin ettim ama burda o kadar çok kaçak kulanılıyorki elektrik köyde olsun ilçede olsun süreklki kesinti var.Allah a şükürler olsun yeni kaymakamımız çok destek veriyor.3 gün oldu sınıfıma tv.ve elektikli süpürge gönderdi.soba vb.malzemeleride en kısa zamanda gönderip çatı pencere falan onlarlada ilgilenecek.inşallah hepimizin tüm sıkıntıları biter.sevgiyle...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle