İSTİKLAL MARŞINI SÖYLEYEMEYEN KRAVATLILAR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mehtap051
yazacak kelimeler bulamıyorum...:(

bence tam bir rezalet.istiklal marşını bilmiyorsan yanlış söyleyipte katletme.bu insanlara söyleyecek kelime bile bulamıyor insan.yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hakikaten inanamıyorum ya böyle bişey nasıl olur... bir Türk İstiklal Marşını nasıl söyleyemez hiçmi vatan sevgisi yok bu insanlarda... gerçekten çoookkk büyük ayıp

Foto montaj olmalı :( ?

Umarım yani inşallah dediğin gibidir selçuk yokse bu ayıptan öte bir şey resmen sinirlerim bozuldu yok böyle bir şey ya inanamıyorum....

daha onceden vermistim bunu. 3.5 yasinda istiklal marşını söyleyen kızın olduğu başlıkta... fotomontaj değil. NTV de çıktı bunun haberi...

yazık gerçekten yazık bilmiyorsan söyleme :(

Söylücek bir şey bulamıyorum yazıklar olsun

utanmazlar..

arkadaşlar tam bir rezalet.foto montaj değil.ntv de yayınlanmış gerçek bir olay.

EVET BEN BUNU DAHA ÖNCEDE İZLEMİŞTİM FOTO MONTAJ DEĞİL TV DADA YAYINLANDI YANILMIYORSAM BUNLAR BELEDİYE BAŞKANI FALANDI

Fotomontaj sayıyorum ben .....

şoklardayım ya ne dicemi bilemiyorum valla
AYIP!!!

İstiklal Marşımızı ezbere okuyan 4 yaşındaki suğra bence bu insanlara ibret olmalı ki utansınlar...utansınlar ki Türkiye Cumhuriyetinin yetiştirdiği böyle çocuklarında olduğunun farkına varsınlar...yazık diyorum böyle insanlara dicek başka birşeyde bulamıyorum...

ya işte bize emanet edilen kutsallara verdikleri değer,bunlar sadece nutuk(!) atmayı bilir.

çok yazık:(((

yazık bu insanlara sadece acıyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri