Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İSTERDİMKİ sadece sözleşmeliler için uğraşılmasın.!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
Aatanamayan bizler içinde bieşyler yapılmasıın isterdim.ama bakıyorumda kaderimize terkedildik.bizler sözleşmeli bile olamadık...enazından sözleşmeli atanmışsınız şükredeceğinizie isyanlardasınız.diyecek hiç bişey bulamıyorum.
BİZLERDE DESTEK BEKLERDİK...... :( :( :( ENAZINDAN SÖZLEŞMELİ OLABİLMEK İÇİN..................

Tepki Skoru
0
artık önünden geçeni okulöncesi ücretli değiştiriyorlar .ve bu sorun için birşeyler yapılmıyor üstüne üstün önlisanslara tamamlama vermeyi düşünüyorlar bu sistemle malesef sözleşmeli olamayız bile:-((((((

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
hocam türk eğitim sen yapıyor ortalama senede 2 kez büyük eylemler yapıyor ama hükümet hep sessiz hep sessiz :(

Tepki Skoru
0
Evet hocam eylem olsa ne yazar..Seminerler,kurslar diye diye her tarafta öğretmen yapmaya çalışıyolar neredeyse her tuttuklarını bizse halaa evdeyiz..üzücü bi durum..Sözleşmeli bile değiliz.En azından sözleşmeli atansam valla sevincem

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepinizin en kısa zamanda KADROLU olarak atanmasını diliyorum.. bende şuan sözleşmeliyim evet ilk atandığımda göklere uçtum ama göreve başlayınca neyin ne olduğunu anlıyorsunuz sadece maaş alıyorsunuz özlük hakkı diye bişey yok eş durumu çookk zor izin konusunda problem çıkıyor kadrolu olarak çalışanlar direk sözleşmelimisiniz diye soruyorlar??? bunun gibi saçma sapan sorunlar çıkıyor. bağlı olduğunuz sigorta ssk ve emekli olunca prim denen bişey yok... meb bize yarın sözleşmenizi fesh ettik dese herşey bitmiş demektir. ama en kısa zamanda atanmanızı diliyorum

Tepki Skoru
0
en azındaaaaaaaaaan sözleşmeliiiiiiiiiii. ya komik olmayın arkadaslar sözleşmeli olunda öpüp basınızın üstüne koyun. çalıstığım okulda 80 küsürlerde adamlar ücretli çalısıyor . bakmaz zorunda oldukları karısı çocukları var sükredin biraz yaaa

Tepki Skoru
0
biz şükrediyoruz zaten ama mesajımı dikkatli okursan anlarsın arkadaşım bu kadar sert çıkmana gerek yok. sınava giren herkesi atasınlar bizim dileğimiz bu zaten

Tepki Skoru
0
umarım canan hocam bizlerde ücretlişdem sözleşmeye geçelim de geriside gelir inş. ama bu gidişle çok zorr

Tepki Skoru
0
Bende öyle düşünüyorum en azındann sözleşmeli olmak..Çünkü gerçekten psikolojim bozuldu boşuna mı okuduk ya .Sanki hiç okumamış gibi evdeyim bir rüya gibi.
hatta kabus.Tüm derdimiz atanmak oldu artık kadro veya sözleşmeli değil.Ama tabi ki gönül isterki kadrolu olmak.İnş. hepimiz atanırız

Tepki Skoru
0
umarım bu senede bir bomba olur açıklar kapanmaz veeee herkes atanır:) :) ama atanmak içinde önce ücretli çalışmayı bırakmanız lazım:( siz çalışmaya devam ettiğiniz sürece alım artmaz arkadaşlar bu atamalrda illerden yeniden açık sayısı belirlenecekmiş ücretli olduğunuz sürece o açıklar kapanmayacaktır ama sizi çok iyi anlıyorum çalışmaya ihtiyacınız var

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşlar rahat tabii gerçi ben sözleşmeli bile olamadığım için özellerde sürünüyorum velisi ayrı okul müdürü ayrı okul sahibi ayrı en azından devlet kapısı bi statün var
maaşını düzeli alabiliyosun kız kardeşim geçen sene evine çok yakın bir okula atandı sözleşmeli olarak bazen şikayet edip duruyo sanırım şikayet etmesi gereken birisi varsa atanamayanlar

Tepki Skoru
0
evet bi atansaydık Allahın izniyle inşallah arkadaşlar..Bu arada ücretli çalışn o kadar çok ki başta bana mesaj yollayıp çalışmayalım diye destek isteyen arkadaşlarımın büyük kısmı ücretli çalışıyo şuan..Ben evdeyim o ayrı ama gerçekten psikolojim bozuldu artık evde..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle