Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İşte vatan millet sevgisi!!!!!......

Tepki Skoru
0
  Nasıl anlatsam bilemiyorum ama gerçekten çok duygulandım...
  iki tane öğrencim halıya uzanmış oyun oynamıyorlar...dedim canları istemiyor diye öyle dursunlar dedim...aradan 15 dakika geçti sayı üçe çıktı... bunlar yarım saat boyunca suratları asık birşekilde oturdular en sonunda dayanamadım gittim yanlarına...
- hayırdır çocuklar ne bu haliniz ne oldu size?
   cevap yok... ne dil döktüysem söylemediler...stajer kızlar olanları duymuş bana anlattılar...

Meğer bizim çocuklar çanakkaledeki şehitlerimiz için üzülüyorlarmış...Onların dedeleride kurtuluş savaşında şehit olmuş....oyun oynamaları doğru olmazmış....

olayı öğrendikten sonra aldım onları karşıma anlayacakları bir şekilde anlattım herşeyi...ilgilerini başka biyere çektim...çocuklar ancak ikna oldular....Anlatılanlardan çok etkilenmiş olacaklar...

Tepki Skoru
1
Ayy canlarım benim ya kıyama ben onlara...İleride Vatanımıza ve Milletimize sahip çıkıcaklar...
Paylaştığın için çok teşekkürler canım...

Tepki Skoru
0
canlarım ya...:( neler var o dünyaların içinde..akıl sır ermiyor..paylaşımın için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
evet gerçekten harikalar...yürekleri ufak ama birde sevgilerini görmek gerek...o kadar genişki anlatamıyorum...bunlar bizim çocuklarımız...
ben teşekkür ederim arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
Böyle çocuklarımızın olduğunu bilmek çok gurur verici teşekkürler paylaşımın için..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
egeli_yagmur' Alıntı:
Böyle çocuklarımızın olduğunu bilmek çok gurur verici teşekkürler paylaşımın için..
Çocuklarımız geleceğimizdir :):36_7_8:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.