Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İşte benimmm sınıfımmmmm :D

Tepki Skoru
0
merhaba tuğba,
bu durumda anneler gününde gözümüz bayram edecek... :rolleyes:

Tepki Skoru
0
seneye staj sinifimi 2 sene sonra da kendi sinifimi yollarim insallah. ama simdilik anca sizin siniflarin resimlerine bakmakla yetinecegim :(

Tepki Skoru
0
ben daha 1. sınıf olduğum için ne sınıfım var nede staj resimlerim. seneye çalışmayı düşünüyorum o zaman inşallah bende koyarım. resim koyan ardaşlara imrendim. çocuklarınız çok tatlı.

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bu da benim sınıfım ve cimcimelerim[attachment=77][attachment=76][attachment=75][attachment=74][attachment=73]

Tepki Skoru
0
selcukaydın
bana soruyosanız evet çocuklarla beraber olan benim

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim
güzelleştirmek için çok uğraşıyorum

Tepki Skoru
0
çocuklar için bişey diyemiyorum dediğiniz gibi hangi ufaklık şirin değil ki

Tepki Skoru
0
easygoing' Alıntı:
teşekkür ederim
güzelleştirmek için çok uğraşıyorum
sınıfınız hakıkaten çok güzel ve baya büyük galiba ben de sınıfımı güzelleştirmek istiyorum ama benim sınıfım küçük:(yaptığım etkinlikleri koyacak yer bulmak da bile zorlanıyorum mobil falan yapsam da sınıf çok kalabalık duruyor siz nerde öğretmenlik yapıyosunuz?

Tepki Skoru
0
   sınıfınız hakıkaten çok güzel ve baya büyük galiba ben de sınıfımı güzelleştirmek istiyorum ama benim sınıfım küçük:(yaptığım etkinlikleri koyacak yer bulmak da bile zorlanıyorum mobil falan yapsam da sınıf çok kalabalık duruyor siz nerde öğretmenlik yapıyosunuz?
giresunda çalışıyorum.her sınıfı mutlaka güzelleştirebilirsin benim önceki sınıfım çok küçüktü ama mobillerle( hiçte kalabalık durmuyor ) duvarlara astığım resimlerle çok güzel olmuştu. Sınıfında duvarların yukarı kısmına resimler yaparsan  ve mobilleri de daha yükseğe asarsan güzel olur ve kalabalık durmaz.Ayrıca pencere önüne canlı  çiçekler çok yakışıyor çoçuklarda çiçeklerle ilgilenebiliyor.Umarım bunları bir tavsiye olarak kabul edersin.

Tepki Skoru
0
BENİM CANIM ÖĞRENCİLERİM.......ONLARI ÇOOOOK SEVİYORUM...

Tepki Skoru
0
işte benim cimcimem şevval

çocuklarım okul bahçesinde

bahçede çizgi üzerinde denge hareketleri yaparken

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00