sınıfınız çok güzlemiş. ufakliklara diyecek sözüm yok zaten. hangi ufaklık şirin değil kieasygoing' Alıntı:slm arkadaşlar bu da benim sınıfım ve cimcimelerim
Çocuklar çok şanslıeasygoing' Alıntı:selcukaydın
bana soruyosanız evet çocuklarla beraber olan benim
sınıfınız hakıkaten çok güzel ve baya büyük galiba ben de sınıfımı güzelleştirmek istiyorum ama benim sınıfım küçükeasygoing' Alıntı:teşekkür ederim
güzelleştirmek için çok uğraşıyorum
giresunda çalışıyorum.her sınıfı mutlaka güzelleştirebilirsin benim önceki sınıfım çok küçüktü ama mobillerle( hiçte kalabalık durmuyor ) duvarlara astığım resimlerle çok güzel olmuştu. Sınıfında duvarların yukarı kısmına resimler yaparsan ve mobilleri de daha yükseğe asarsan güzel olur ve kalabalık durmaz.Ayrıca pencere önüne canlı çiçekler çok yakışıyor çoçuklarda çiçeklerle ilgilenebiliyor.Umarım bunları bir tavsiye olarak kabul edersin.sınıfınız hakıkaten çok güzel ve baya büyük galiba ben de sınıfımı güzelleştirmek istiyorum ama benim sınıfım küçükyaptığım etkinlikleri koyacak yer bulmak da bile zorlanıyorum mobil falan yapsam da sınıf çok kalabalık duruyor siz nerde öğretmenlik yapıyosunuz?