ay çok mersi cicimdenisse' Alıntı:Çok tatlılar ÖzgişSende çok şeker çıkmışsın
![]()
teşekkür ederim öğretmenimYELLOW' Alıntı:yaaa çok güzelsiniz bayıldım hepiniz birbirinden güzel ışıldıyorsunuz ...
Eeeee öğretmenlerinin şekerliğide ayrı güzel tabiiiii...
Harika yüzeleer içimiz açıldı.....
teşekkür ederimizzetöğretmen' Alıntı:Çok güzel bir sınıf öğretmenim Başarılarınızın devamını dilerim..
teşekkürler...inşallahrabiye' Alıntı:Hepsi şahane... İnşallah farklı kutlama etkinlikleriyle sizleri tekrar burada görmek isteriz![]()
![]()
![]()
tuba07' Alıntı:çok tatlı gorunuosunuz![]()
çoook teşekkürleeeer:36_1_21::36_1_21:deria83' Alıntı::thumbsup:siz de ,çocuklarınız da çook tatlı çıkmışsınııız![]()
teşekkür ederim canımcımhanedan' Alıntı:ay yerim ben onları ya cok tatlılar hele üc kanka da cok tatlı cıkmıslar e şeker öğretmenin tatlı cocukları![]()
![]()
![]()
sağol zerrincim...zerrin85' Alıntı:çok güzeller başarılar...hele maskeli şapkalı görüntüleri süper
teşekkür ederimberkemcim' Alıntı:çok tatlılarr
evet canım haklısın hepsi birbirinden şeker oluyoumudum' Alıntı:aslında tüm cocklar tatlıdır.fakat sizinkiler cok sanslı .ben köy ögretmeniyim ve cocuklarımız sizinkiler kadar sanlı degil ama yinede elimden geleni yapıyorum
rica ederim cadi57:36_1_21:cadi57' Alıntı:ayyyy hepsi çok şeker bunların yaa...ne güzeelll olmuşlar öle..çok teşekkürler canıım bizlerle paylaştığın için..![]()
sağolll tikucumtikurzena' Alıntı:özgehannn çokk güzelllllsinizzzzz....ne mutluu sana kii birbirindenn şekerr öğrencilerinn varrrr....ve ne mutluu öğrencilerine kii seninn gibiii şekerr birrr öğretmenlerii varrrr...
başarılarınn daimm olsunn inşallahh canımm..
çılgınn partinizii bize dee izlettiğinn içinnn teşekkürr ederimm canımmm![]()