Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İstanbuldakİ Usta ÖĞretİcİler GÖrev Yerlerİnde Sorun ÇikmiŞ

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Ben İstanbulda Usta ÖĞretİcİyİm Bu Yil 9. Senem Kismetse İst. İl Mİllİ EĞİtİm KariŞmiŞ Durumda ÇoĞu KİŞİ İkametgahin DiŞinda Yerlere VerİlmİŞ Ve Uzaklara VerİlİmİŞ ÇoĞu KİŞİ Gİtmİyor Çikan Yerlere Bu Arada Senelerdİr ÇaliŞtiĞim Okuldan BaŞka Yere VermİŞler Okula Bİr Gİttİm Okul Tamİrde GÜÇlendİrme YapiyorlarmiŞ MÜdÜrÜyle KonuŞtum ÖĞretmen Bİle İstememİŞ Valla Bu Nasil İŞ Anlamadim Benİm Durumda Olan BaŞka ArkadaŞlar Varmi Sİtemİzde

Tepki Skoru
0
mrhba arkadaşım. benim 3.yılım geçen yıllarda evimden uzak yerlerde görev yaptım. çok zor oldu ama mecbur olunca gittim. Bu sene evime yakın bi okula yapıldı atamam ama okula kadrolu öğretmn gelmiş okul müdürüde mebe bildirmemiş yani ben açıkta kaldım. sonra bi şekilde boşluk olan bi okula yerleştim. sen mebe gidip durumu anlat açıkta okul varsa atanabilirsin.

Tepki Skoru
0
Benim de arkadaşlarımın bir kaç tanesi ikametleri dışında 2 vesaitli yerlere verilmiş onlar da gitmiyorlar ve dilekçe verdiler.Yanlız ilçeden onlara eğer görev yapmazlarsa 3 yıl bir daha görev verilmeyecek denmiş doğru mu acaba?

Tepki Skoru
0
yaa iyice karıştı ortalık cidden aöf okuyorum atanmadım bu yıl seminere katılmış tecrübesi olmayan bir liseli arkadaşım atandı.. anlamıyorum şimdide aöf okuyanlar 2 yılı doldurduğuna dair önlisans belgesi gibi bi belge alırlarsa atanacaklarmış öyle dendi ilçeden hani biz atanacaktık 2 haftaya..aöflüler atanmadı diolar ama atananlar var.bir sürü açık var ama niye böyle gecikiyor...:ggggdw:

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Ben Cumadan Berİ Yanİ ÖĞrendİĞİmden Berİ Mekİk Dokudum İlÇe Ve İl Arasinda Bugunde Gİttİm İl İlgİlenmİyormuŞ Oraya BaŞka Usta ÖĞretİcİlerde GelmİŞtİ Hep Ayni Şİkayet İlÇeler Ayarliyor Dedİler İlÇeye Gİttİm Orasi Tamam Onaylar Gelsİn Dİyor Ama İŞİn Komİk Yanİ Okulun YikilacaĞindan Ve O Okulun MÜdÜrÜnÜn ÖĞretmen İstedİĞİnden Haberlerİ Bİle Yok İlÇe Mİlİ EĞİtİm MÜdÜrÜ Dİyorkİ Gİt Okula Ama Okul Yok Ortada Eskİ Okulumda AÇik Var Orayada Bİraz Bekle Falan Dedİler Yanİ AnlayacaĞiniz Durum Çok Komİk Ama Kİmsenİn Gİtmemesİ Çok GÜzel Herkez Artik Hakkini Ariyor

Tepki Skoru
0
bizim beldede de 3 okul var ikisinda açık var biri dolu 2 usta öğreticiyide dolu olan okula vermişler....çok komik ya

Tepki Skoru
0
Sadece İstanbulsa DeĞİl O KariŞiklik TekİrdaĞdada Öyle Bende ÇaliŞtiĞim Okulumda DeĞİlİm Ve Yaz Okulundad Orda İdİm Benİde BaŞka Yere VermİŞler Hep Yenİ Mezunlar AtanmiŞ İlÇeye Bende KÖydeyİmm Ama Burda Bİrazda Torpİl YapmiŞlar Onmalri Yakin Yerlere Olmayanlari Uzak Yerlere AtamiŞlar Çok KariŞmiŞŞ Bİrde Bazeret Olarak Artik Eskİ ÇaliŞtiĞimiz Yerlere VermİyeceklermİŞ Öyle Karar AlinmiŞ Farkli EĞİtİm Ortamlarinda ÇaliŞilsin Dİyee

Tepki Skoru
0
iyide ben istanbulda geçen sene usta öğreticilik yapan arkadaşlarımın çoğu bu senede aynı okullarına atamaları yapılmış

Tepki Skoru
0
meb kafasına göre ayarlıyor atamaları...... adamın varsa yapıyorlar atamayı yoksa beklemeye alıyorlar. aöf2ye geçtim ama 10.tercihime yerleştirildim o okuldada öğrtmn olduğu için açıkta kaldım ilçe meb müdürüyle görüştüm açık olan başka bi okula kaydırdılar ama gönül isterki bi senede sorunsuz yerleşeyimm.. hersene açıkta kalma korkusu yaşıyorum..

Tepki Skoru
0
güzelim sen haline şükret yerleşmişsin...ben mezunum ve bekliyorum....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle