Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İstanbul'da Nerelere Takılıyoruz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kadıköyde bahariye-moda,üsküdarda fethi paşa korusu ve kuzguncuk,beylerbeyi,karşıda ortaköyden başlayın sahil boyunca aslında her tarafı güzel bence...gezecekseniz ve zaman problem değilse sahilden yürüyerek istediğiniz yerlere gidebilirsiniz mesafe çok yok...

Tepki Skoru
0
selçuk bey mesajda vefa bir semt adımı sorusu vardı Vefa istanbulda bir semt adıdır Fatihe bağlı Vefa bozasınıda duymuşsunuzdur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar taksimde inci pastanesine gidin prefiterol yiyin kadıköydede kokoreç yüzlerinizi görür gibiyim kokoreç mi ıyy ama öle demeyin bende öle diyenlerdendim şimdi müptelası oldum istanbulda kadıköyden daha güzel bi yer olduğunu düşünmüyorum nereye gidersem gideyim kadıköyü ararım ben

Tepki Skoru
0
bende kadıköyden vazgeçemem :) moda sahili çok güzel, cafe rea diye bi mekan var çok dinlendirici,seyhan müziğin terasındaki manzara çok güzel ama şimdi orası star bucks oldu yeni haline henüz bakmadım:)

Tepki Skoru
0
Merhaba Arkadaşlar Istanbulda Yaşiyorum Ve Kesinlikle çengelköy çinaraltina Gitmelisiniz Diyorum Ben Oraya çok Yakin Oturuyorum Ve Sik Sik Gidiyorum

Tepki Skoru
0
fethipaşa nakkaştepe salacak of ya çok özledım evım salacaktaydı o manzara neydı ya çok özledım caddeyı ve kadıköyüde değişmem hiçbiryere...:(:(:(

Tepki Skoru
0
ben yıllarca avrupa yakasından anadolu yakasındaki okuluma taşıdım kendimi.bu yüzden iki yakada da çok sevdiğim, anılarla yoğrulmuş yerler var.mesela gülhane parkının üstünde sarayburnunda denize nazır soğuk kış günlerinde semaverden çay yudumlamak.yada cankurtaranda erol taşın kahvesi.anadoluda validebağ öğretmenevi.hani şu hababam sınıfının çekildiği mekanlar.oof of daha çok da yazdıkça özlüyorum be.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle