Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İstanbul Usta Öğretici Semineri

Tepki Skoru
0
BEN AOF mezunuyum ama diploma notumu nasıl öğrencem yani diplomamı alırken sınav notlarımında olduğu kağıt verilmişti onda yazıyordu ama onu bulamadım.. şimdi diplomama baktım onda da bulamadım..
bu kayıt girişindeki diploma notuna ne yazcam..

Tepki Skoru
0
arkadslar ben bısey duydum dogrumu bılmıyorum gecen sene calıstıgımız okullara tekrar calısmak ıcın bır kac evrak vermıstık bu su sene ıcın onlar gecersız sayılıyormus dogrumu ? bılgısı olan varmı bu konuda? onlıne sıstemden yapmamız gerekıyormus kayıtlarımızı

Tepki Skoru
0
Bu Araada İlÇe Meb İ Aradim Dogruymus !!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar ben seminere başvuru yaptım...işlemlerim bitti. ben ilk kez başvuru yapıyorum. M.E.B sitesinden baktım bugün 25 ağustos 5 Eylül diyor... ben bugn seminere gidemedim bir sorun olurmu çalışıyorum lütfn bilgisi olan beni bilgilendirsın...

Tepki Skoru
0
Usta öğretici başvurularını internet üzerinden yaptık. Az önce il milli eğt sitesinden kimlik numaramı yazdığımda karşıma sınav yeri bilgileri çıktı.Ben zaten mezunum.İli aradığımda gelin düzeltelim dedi. Sizlerde kimlik numaranızı yazıp bi kontrol edin. Bu arada atamalar için yarın komisyona girecek dediler. bilginiz olsun.

Tepki Skoru
0
ama ıntenet te hangı sıteye başvurulacak genış bı bılgı verırmısnız lutfen 2 senedır kı bu semınerı beklıyorum kaçırmak ıstemıyorum :(:(

Tepki Skoru
0
kadrosuz usta öğretici atamaları seneye devam edcek mi biz tekrar görev alabilecekmiyiz eğer devamı yok ise neden halen seminerler yapılıo kız meslek lisesi mezunları mı görev alamıyacak bu önlisans mezunlarını kapsıyo mu bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle