Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İstanbul Semineri 5 Haziran

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
İstanbul seminerinde bizlerle birlikte olan sevgili katılımcılarımıza;
Görevli arkadaşlarımız

Özlem Hanım,
Esra Hanım,
Ayşe Hanım,
Mustafa beye;

Konuşmacı hocalarımız Hatice Sönmez ve Özden Kuşçu hocalarımıza Bu keyifli seminer için teşekkür ederiz.
:emot66:

(Cengiz bey çocuğunn rahatsızlığı nedeni ile katılamamış,bize de durumu bildirmiştir yanlış anlaşılma için özür dileriz)

Seminerde olamadığım için arkadaşlarımızdan resimlerin gelmesini beklemekteyim geldiği an en kısa sürede buraya eklenecektir.

.

.
EKİBİMİZ DE ETKİNLİKLERE KATILIYOR :)

..............

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
3
Bizler tesekkür ederiz hocam,bir hatamız olduysa affola... Resimleri Özlem hocama gönderdim, en kısa zamanda ekliyecektir,bekliyoruzzz.....

Tepki Skoru
3
gelemedim ama eminim şahane geçmiştir....tabii görüntüleriyle görsek daha hoş olur,,,hadi özlemmm :)

Tepki Skoru
4
resimleri ekledim arkadaşlar :)
gerçekten çok güzel bir seminerdi
Sayın katılımcılarımıza
Sayın Hatice SÖNMEZ hocamıza,
Sayın Özden KUŞÇU hocamıza
ve seminerde emeği geçen arkadaşlarım Esra hocama Mustafa Bey'e ve Kader hanıma çok teşekkür ediyorum.

Tepki Skoru
3
Ooooo resimler gelmişşşşş...... Özlem hocam bizler de sana tesekkür ediyoruz az koşturmadınn :))))))) Tabiii Selçuk Hocaya en büyük tesekkür böyle seminerler düzenledikleri için,devamını bekleriz :)))))))

Tepki Skoru
3
özlem,sesimizi duymuş,çok bekletmemiş bizi :) hepsi birbirinden renkli kareler....10 gün sonra daha da renkli kareleri bizzat yaşamak dileğiyle inşallahhh....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle