Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İstanbul Aydin Ünİversİtesİ (abmyo)

Tepki Skoru
0
Aydın üniversiteliler, anadolu bil meslek yüksekokullularr. heyyy?? sanırım yalnızım:(

Tepki Skoru
0
Selamlar..Bende bu güzel üniversiteden mezun olmuş çocuk gelişimci bir öğretmenim:)Burda birlikte olmak ne güzel..gerçi bu tubuyla orda tanıştıkta yakayı kurtaramadım hala ama..:D

İstanbul Aydın Üniversitesi,Anadolu Bil Meslek yüksekokulu...çooookkk güzel günlerimi geçirdim sende..Ayrıca eğitimi mükemmel arkadaşlar.düşünen varsa düşünmeden yazsın:D:D

eee yok mu başka bizim okuldan??:)))

Tepki Skoru
0
işte geldim burdayım ben nuran öğretmen okulumu ve sizleri çok özledim:) İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU BİL MESLEK YÜKSEK OKULU seni çok özledim çok güzel günler geçirdik orda zamanı geriye alıcaz hangi zamana gitmek istersin deseler abmyodaki günlerime geri dönmek isterdim eğitimi hocaları herşey süperdi düşünen varsa kaçırmasın iki sene oluyo mezun olduğumuz ama hala ziyarete gittiğimizde gözlerimiz doluyo :(

Tepki Skoru
0
slm bende varım ıstanbul aydın üiversıtesı cocuk gelişimi bölümü 1.sınıf öğrencısı ikinci öğretım

Tepki Skoru
0
şimdilik bize bişey demedı nurperı hocamız ama zamanla dıcektır bızde zaten tadını bol bol cıkarıyoruz ama bırde şu vızeler v fınaller olmasa

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar acılen bır anaokulu arıyorum (i.ö) okudugum için gunduz calışmak ıstıyorum ve ayrıc okul taksıdımı cıkarmam lazım yardımcı olursanız sevınırım :((

Tepki Skoru
0
bu ünüversitede olan ablalara bir akıl danışmak istiyorum..bu yıl üniversitenizde 4 yıllık okl öncesi bölümü açılmış bu yıl öğrenci alacağı içinde henüz bir taban puanı falan belli değil.ben de mesllek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum puanım düşük yani 260 esişt ağrlktan alıyor..sizce tercih etsem çıkar mı..gerçi bunu bu yıl tercih eden kişiler belirleyecek puanı biliyorum ama sizler az çok bilirsiniz okulunuzu..bişeyler yazarsanız sevinirim..şimdiden çok teşekkür edrim herkese başarılar..

Tepki Skoru
0
bu ünüversitede olan ablalara bir akıl danışmak istiyorum..bu yıl üniversitenizde 4 yıllık okl öncesi bölümü açılmış bu yıl öğrenci alacağı içinde henüz bir taban puanı falan belli değil.ben de mesllek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum puanım düşük yani 260 esişt ağrlktan alıyor..sizce tercih etsem çıkar mı..gerçi bunu bu yıl tercih eden kişiler belirleyecek puanı biliyorum ama sizler az çok bilirsiniz okulunuzu..bişeyler yazarsanız sevinirim..şimdiden çok teşekkür edrim herkese başarılar..
inş. yerleşirsin :)

Tepki Skoru
0
bende şuan IAU deyim ilk senem ve aklımda şuan sadece şu 2+2 var!martta diyorlar inş. gerçekleşir de geçebiliriz.çünkü duyduğum kadarıyla DGS imkansız gibi bişeymiş :S

Tepki Skoru
0
bende bu sene aydın üniversitesine yazılmayı düşünüyorum ama hazırlık olarak 1 yıl ingilizce okumam gerekicek.... ingilizce hazırlık okuyan varsa bana bilgi verebilirmi? nasıl bir eğitimi vardı?sınıfı geçmek zormuydu?

Tepki Skoru
0
merhabai ,istanbul aydın ünv.' nin öğrencisiyim bende çoçuk gelişimi bölümü ikinci sınıfa geçtim çok güzel ve iyi bir eğitimi var

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle