Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

istanbul anadolu yakası yazacaklar toplanalım

Tepki Skoru
0
benim puanım da 68 . anadolu yakasında hangi okulları yazmayı düşünüyorsunuz?

Tepki Skoru
0
pendik hakkında bilgisi olan varmı?yazılabilecek bir semt mi acaba,halkı ve yaşam koşulu açısından?

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben pendikteyim sadece kendi okulumu yazacagım zaten taban benim puanımın altına düşerse kendi okulumda otomatik olarak kadroya geciyorum baska yeri yazmayı düşünmüyorum 2 yıldır aynı okuldayım daha uzaga gitmek istemiyorum

Tepki Skoru
0
pendik mahalle mahalle cok farklı olan bir yer hocam ara mahalleler cok göç almıs doğudan gelenler karadenizden gelenler genelde göçebe ve okulun sınıf sayıları yüksek cünkü ailelerin cocukları cok fazla ilköğretimde 45-50 kişilik sınıflar tabi her yerde zorluklar yasanır mesleğin güzel yanı bu ugraslar

Tepki Skoru
0
turkuaz hocam listedeki okullar hakkında bilginiz varmı? tabi okul çevresi mahalle de çok önemli bilgi verebilirmisiniz. çok kararsızım pendik yazıp yazmamakkonusunda. yapabilirmiyim bilmiyorum.

Tepki Skoru
0
ben de pendik,tuzla,sultanbeyli yazıyorum 64,893 le ama olmaz diyte düşünüyorm..

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben de tuzladayım pendikteki açık olan okulların hepsi kurtköy taraflarında yada pendik çıkısı kartal tarafında bana cok uzak zaten kadro gelirse kendi okulumda gelme ihtimali daha yüksek tek tercih yaptım tuzlada 1 okul çok uzakta 1 tanesi şehir merk yakın sayılır ama zorunlu hizmete dahil değil 1 tanesi de yine uzak bir mahallede ulaşım konusunu,zorunlu hizmet durumunu düşünerek tercih yapın derim evli olan arkadaslara bekarlar için problem cok olmaz da hayırlısı pendikte çok bilgim yok verilen okullarda sadece google eart.den baktım bana cok uzak geldi yazmadım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar şuan geçerlı puanm 66,350 szleşmelı okulmda 2.yılımı çalşıyrum. Sizce 161 kontenjan istanbul tabanı kaça düşer?
ben de başka yer yazmayanlardanım
Herkes için hayrlısı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye