Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İst. Maltepede Çocukevine Müdür ve 2-5 yaş öğretmeni aranıyor. (anadolu yakası)

Tepki Skoru
0
Maaş: sigorta + çocuk başına (prim).. Sigara kullanmayanlar tercihimizdir.

Tepki Skoru
0
lise mezunu kabul ederseniz {cilek961@hotmail.com} 4753109 tel..bana ulaşınız lütfen

Tepki Skoru
0
sorumlu müdürlük yapabilirim lisans mezunuyum hala ihtiyac devam ediyorsa iletişime geçebilirisiniz.Teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ıyı gunler ben 2 yıllık çocuk gelışımı mezunuyum 6 yıllık bır iş deneyımım var 5 yıl devlette 1 yıl özelde çalıştım.

Tepki Skoru
0
Merhaba hala geçerliyse bende görüşmek istiyorum teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
Merhaba ben Abant İzzet Baysal Üniversitesi 3. sınıf öğrencisiyim . Yazın haziran başı ve eylül sonuna kadar çalışmak istiyorum burs aldığım için sigorta istemiyorum eğer uygun görürseniz ve yazın yardımcı öğretmen ya da öğretmen ihtiyacında bulunursanı bana ulaşmanızı rica ediyorum . Bu arada Ankara Oluşum Drama Derneğinden Drama dersleri almaktayım şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler.

Tepki Skoru
0
ben 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum şu an devlette ücretli olarak görev yapıyorum daha öncede özel kreşte çalıştım. hala ihtiyaç devam ediyorsa iletişime geçebilirsiniz. teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle