Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İsmail YK Sevdası

Tepki Skoru
0
:36_1_42:bu cocukların bu sanatcının sarkılarını nasıl boyle bastan sona ezberledıklerını anlayamıyorum sarkı aralarındakı sıırlerı bıle sakır sakır okuyorlar..bu sanatcının bı sarkısı var duymussunuzdur Allah belanı versın dıye!bı de yuz felcı gecırmıs galıba...bızım sınıftakı elanur dun yanıma geldı''ogretmenım Allah belanı versın hasta olmus''dedı verecek cevap bulamadım duydum uzuldum fılan dedım ama boyle de sarkı olur mu yaaaa

Tepki Skoru
0
biraz da dinleyici kitlesinin çoğunluğunu çocukların oluşturduğunu düşünerek şarkı yazsalar bunlarla karşılaşmayız...çok ilginç bir anı olmuş..teşekkürler..

Tepki Skoru
0
nagihan1903' Alıntı:
biraz da dinleyici kitlesinin çoğunluğunu çocukların oluşturduğunu düşünerek şarkı yazsalar bunlarla karşılaşmayız...çok ilginç bir anı olmuş..teşekkürler..
ewet gercekten ismail yk nın dinleyici kitlesiinin büyük bir kısmını çocuklar oluşturuyor kardesimden ve mahhaledeki çocuklardan biliyorum. kendisine diyecek bişeyim yok ama ailelerin bu konuda önlemler almaları gerekmektedir...:36_11_13:

Tepki Skoru
0
Benimkiler de bu sanatçının şarkılarını çok dinliyolar herhalde evde .Serbest zaman etkinliğinde Enesle Yakup konuşuyolar
-Yakup biliyon mu itmail yk hatta olmut
-Biliyom oğlum, hemde şimdi Tokat'ta hastanede yatıyomuş
(Bu çocuklar Tokatın bi köyünde ikamet etmektelerrrrrr)

Tepki Skoru
0
Sonuna kadar katılıyorum bengi sana, aslında 23 Nisan etkinliklerini,anneler gününü düzenlerken çocukları sırf kendi hoşlandıkları kalıplara sokmak için kılıktan kılığa sokan sözüm ona bilinçli öğretmenler (!) de yok değil bence de çok acı!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle