Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İşLevseL mobiL

Tepki Skoru
0
arkadaşşlar bu benim işlevsel mobilim :36_15_4:
sayı-rakam ve renk kavramını veriliyor :egg61nb:
ama hocamız beğenmedi:ggggdw::ggggdw:
sizce nasıl olmuş?? çok uğraştım ama :36897fd:

Tepki Skoru
0
Bence Çok GÜzel Ve Çok DeĞİŞİk OlmuŞ.tebrİkler

Kapida Asili Duran Yildizdan Bende GeÇen Sene Noel Baba Şapkali Olarak Yapip Perdelerİme AsmiŞtim.Çok GÜzel OlmuŞlar

Pardon Kapi Dİİl DolapmiŞŞŞŞŞ

Tepki Skoru
0
ankarada hangi fakülte hocam?hocanız niye beğenmedi?bende ankarada okudum ve bizim hocamız böyle bir çalşmayı karışık göründüğü için herşey içiçe olduğu için beğenmeyebilirdi.benim fikrim süper bir çalışma yalnız keşke mobil değilde pano şeklinde falan yapsaydınız böylece sayılar ve renkler yavrular falan herşey daha kolay göz önünde olabilirdi şu halde karışık duruyor ama şu bir gerçek ciddi emek vermiş çok uğraşmış ve çok temiz bir çalışma ortaya çıkarmışsınız acaba karmaşık durmaması için başka ne yapılabilir diye düşünelim birlkte benim önerim pano tarzı bişey ve canım asla kaybetme bu çalışmayı çünkü çok eğitici ve ilerde çooook işine yarayacaktır tekrar teşekkürler çok harika çalışma için

Tepki Skoru
0
Ellerine sağlık çok güzel.Sonuçta emek harcamışsın.

Tepki Skoru
0
hoca mobilimi beğenmedi demişsin de merak ettim, aceba dedim gazi üniversitesinde mi okuyor?

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için..
evet gazi de okuyorum..hocamız estetik olmadığı için beğenmedi :))
konumuz mobildi fakat mobille kavram vermemiz gerekiyordu
karışık durduğu doğru aslında farklı düşüncelerim vardı ama zaman kısıtlı olduğu için ancak yetiştirenbildim
tekrar saolun

Tepki Skoru
0
aocam beğenmedi deyince üstüne bide estetik olmadığı için beğenmedi deyince tahmin ettim, hocanız ayşe hoca dimi, pek öenemli değil pek beğenmez ayşe hoca, bu tür söylevlerine alışırsınız, bende 2006 gazi mezunuyum, bence çok hoş olmuşlar ve ilerde çok işine yarayacak.

Tepki Skoru
0
gerçekten çok uğraşmışsın. ellerine sağlık. ben de merak ettim okulunuzu ve hocanızı? beğenmeyişinin nedeni 1) arkadaşımın dediği gibi karışık görünmesi
2) rakamı ifade eden sembolden başka birşey bulunmaması olabilir.
ayıcıkların üzerinde örneğin 2 yazıyorsa 2 tane düğme, 3 yazıyorsa 3 tane düğme vs. konulabilirdi. bir de ayıcıkları kısadan uzuna doğru asabilirsin. 1 için kısa bir ip, 2 için biraz daha uzun gibi...

Tepki Skoru
0
:) estetik kaygısı olabileceği hiç aklıma gelmemişti doğrusu :) ben fazla bilimsel düşündüm galiba :) sen bunun için üzülme ...

Tepki Skoru
0
bunların hepsini sen mi yaptın canım çok süper olmuş...teşekkürler

Tepki Skoru
0
gerçekten çok uğraşmışsın. ellerine sağlık. ben de merak ettim okulunuzu ve hocanızı? beğenmeyişinin nedeni 1) arkadaşımın dediği gibi karışık görünmesi
2) rakamı ifade eden sembolden başka birşey bulunmaması olabilir.
ayıcıkların üzerinde örneğin 2 yazıyorsa 2 tane düğme, 3 yazıyorsa 3 tane düğme vs. konulabilirdi. bir de ayıcıkları kısadan uzuna doğru asabilirsin. 1 için kısa bir ip, 2 için biraz daha uzun gibi...
teşekkür ederim canım..
zaten 1 numaralı maymuna 1 tane muz 2 numaralıya 2 tane muz
1 numaralı ayıya 1 bal peteği 2 numaralı ayıya 2 bal peteği verilecek şekilde yaptım
kısalı uzunlu olması iyi fikir:congratulationscut4

bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkürlerrr

Tepki Skoru
0
emeğine, ellerine sağlık bence harika olmuş çok profesyonel çalışmıssın saolasın hocanıza gelince bence aşırı detaycı biri..

Tepki Skoru
0
Ellerinize sağlık hocam güzel olmuş ama sadece birazcık net değil yani daha açık olsa idi daha iyi olurdu ellerinizesaglık teşekkürler

Tepki Skoru
0
bence çok güzel olmuş...
eline sağlık..
beğenmeyen kendi yapsın :))))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00