Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İş mi kpss mi çok kararsızım

Tepki Skoru
0
deneyimli arkadaşlara sorum ben 3.sınıfı bitiriyorum seneye 4.sınıf olucam şu anda devlet okulunda usta öğreticiyim mudurm kalmamı ıstıyo ama ben bırakıp dershaneye gıtmeyı dusunuyodum ama kararsız kaldım

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben çalıştığıma pişman oldum. Bu yıl 2. defa kpss gireceğim. Dersaneyede gittim ama olmuyor arkadaşım. Bu yıl birkez daha gireceğim sınava kazanamazsam gelecek yıl çalışmayı düşünmüyorum. Okullarda çalışmakla ders çalışmak bir arada olmuyor.

Tepki Skoru
0
deneyimli Arkadaşlara Sorum Ben 3.sınıfı Bitiriyorum Seneye 4.sınıf Olucam şu Anda Devlet Okulunda Usta öğreticiyim Mudurm Kalmamı ıstıyo Ama Ben Bırakıp Dershaneye Gıtmeyı Dusunuyodum Ama Kararsız Kaldım
ArkadaŞim Kpss Dİyorum.bende 4 E GeÇtİm ÇaliŞmayi DÜŞÜnmÜyorum.gerÇİ HİÇ ÇaliŞmadim Zaten.İŞ Hayatim GeÇ Olsun Tam Olsun Dİye DÜŞÜnÜyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşım bende aynı sorunu yaşıyorum bu sene 4e gectim 2yıldır görev alıyorum acaba okulla bir arada yürütebilirmiyim diyorum ama çok arkadaşım vardı olmadı ders çalışıcak vakitleri kalmıyor en iyisi bu yıl sadece kpssye ağırlık vermek ben görev almak istemiyorum açıkcası sadece ders çalışıcam kolay gelsin herkeseee...

Tepki Skoru
0
arkadaşım bende sana kesinlikle kpss derim ama bu seneki kpss sorularını görünce seneyede başka bir şey çıkartırlar derim.... ben dersaneye gittim o kadar çalıştım ama sonuç berbatt emeklerim hep boşa gitti keşke de hiç çalışmasaydım diyorum adamlar atamamak için ellerinden geleni yapıyorlar saolsunlar.......

Tepki Skoru
0
sağolun arkadaslar ben yaz bıtıcek hala kararsızım yanı 4.sınıftada calısıp okul bıtıncemı hazırlansam yoksa bu yıl calısmasamda sınavamı hazırlansam hala karar veremedım :(

Tepki Skoru
0
sağolun arkadaslar ben yaz bıtıcek hala kararsızım yanı 4.sınıftada calısıp okul bıtıncemı hazırlansam yoksa bu yıl calısmasamda sınavamı hazırlansam hala karar veremedım :(
Eğer çok fazla paraya ihtiyacın yoksa bence çalışma ve ders çalış çok daha karlı çıkıcaksın çünkü bir yerlerde çalıştığın zaman bu sınav malesef olmuyo bende bu yıl son sınıftaydım hepsini bir arada götürürüm sandım ama olmadı en önemlisi kpss bence atanmaya bak özelde iş yok

Tepki Skoru
0
bencede öyle kpss aama adamı baya bi zorluyo ya napcaz bakalım...

Tepki Skoru
0
ben 4.sınıfta hem özel okulda çalıştım tam gün hemde sınava hazırlandım ve eylülde atandım ama bi çok arkadaşım ikisini bi arada yürütmekte zorlandı, bu birazda senin isteiğne vre geleceğine ait kararlarına bağlı benim bir yıl daha kaybetcek zamanım olmadığı için ve ekonomik olarak mecbur olduğum için beraber yürttüm ama çok zorlandım

Tepki Skoru
0
bence bu yıl derslerine ağırlık ver seneye kpss çalışırsın . kpss oldukça zor bir sınav ben deliler gibi çalıştım dersaneye gittim ama olmadı malesef birşeyler hep eksik kalıyor:( sen derslerinle birlikte çok zorlanırsın benim tavsiyem bu sene şansını dene sadce

Tepki Skoru
0
kesinlikle arkadaşlar ben de 4 teyim bu sene özelde çalışıyordum bıraktım.sadece derslerime ve kpss ye çalışıcam inşallah okul biter kpss yi kazanır ve atanırız.kesinlikle devletttttttt.

Tepki Skoru
0
bencede kpss. kadroyu aldıktan sonra ikisini beraber yürütürsün. ------------------

Tepki Skoru
0
biraz geç oldu ama arkadaşlar tabi ki kpss diyorum.. özelde bir yere kadar dayanılır ileride kadronun önemi daha iyi anlaşılacağı için kesinlikle kpss diyorum.. ben de özellerde çalıştım 3 yıldır, şimdi sınava hazırlanıyorum 4. girişim olacak,keşke diyorum 3 yıl önce çalışsaydım bu kadar.. kolay gelsin herkese

Tepki Skoru
0
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum
ben hem çalışıp hemde okudum.onun içinde okulu 7 sende bitirdim.:( okulum bitti ama hala çalışıyorum.çalışmaktan vazgeçemedim.ama zararlı çıktım.4.sınıfta çalışmadım,dersaneye gittim.ama yapamadım.çünkü 4.sınıfta yapılacak o kadar çok evrak varki dfers çalışmaya ve kpss ye hazırlanmaya fırsat bulamadım.benim tavsiyem 4.sınıftada görev al ama sonra kpss ye meyil ver.kolay gelsin..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle