Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İptal edilen eğitim bilimleri netleriniz

Tepki Skoru
0
iptal olan eğitim bilimleri netim 80 yapılacak sınavda tekrar bu neti yapabilirmiyim bilemiyorum sizlerin netleri kaç tekrar aynı netleri çıkarabilecekmisiniz

Tepki Skoru
0
öncelikle mrb hocam iptal olan eğitim artık bağlamıyor bizi benimde 88 netim vardı ama şimdi duman oldu bende endişeleniyordum ama baktımki unutlmuyormuş dahada fazla yapacağımızı düşünüyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşalr ben sete başladım bitermi acaba? siz neler yapıyorsunuz testmi çözmeli konumu çalışmalı acaba?

Tepki Skoru
0
hocam hangi test yediiklim setiyse 2 günde bitirisin bi kitabı

Tepki Skoru
0
yediiklim soru bankaları var modüler şekilde kapağı kırmızı olan soruları gayet güzel

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim net 85 ti elimdeki bütün kaynakları sattım puanım güzel olunca hangi yayın evini önerirsiniz bu hızlandırma için acil cvp

Tepki Skoru
0
benim 75 netim vardı. murat dershanesinin kitaplarına çalışıyorum yine. soru bankasına mı baksam diye düşünmüştüm ama baktım ki, soruları cevapları uzun uzun okuyuncaya kadar, konulara çalışayım daha iyi olur dedim. inşallah hepimiz öncekinden daha yüksek alırızda, lanet olası kopyacıların bize bir iyiliği dokunmuş olur

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yedi iklim ve uzman kariyeri çok öneriyorlar. 4 -5 tane kitapçıya baktım yok,internetten alıyım dedim,stokta yok dediler .anlayacağınız kitaplar kapışılmış valla.bende yargıya devam dedim.ama kafam almıyor,gram canım istemiyor.

Tepki Skoru
0
bende bulamadım buralarda gk gy iptal kararı her an açıklanabilirmiş oofffffffff nasıl tekrar edeceğiz arkadaşlar hepsini birden nolcak halimiz benimde canım hiç istemiyor çocuklada çalışmak çok zor zaten

Tepki Skoru
0
sonunda buldum internetten,sipariş verdim yedi iklimin modüler setini.bende öyle,çalışamıyorum.oğlum ilkokula başladı,2 haftadır onunla uğraşıyorum.belki dedim kitap yeni olunca canım çalışmak ister,sırf o yüzden aldım.

Tepki Skoru
0
gizmo arkadaşım nasıl ulaştın banada yardımcı olursan sevinirim bu civarda aramadığım kitapçı kalmadı.

Tepki Skoru
0
arkadaşım internetten pekçok yeri aradım,var görünüyor ama arıyosun adamları stokları yok.sakın aramadan sipariş etme.ben eser kitap dan sipariş verdim.2 güne kadar elimde olacak.sitesi var,incele,sonra ara.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle