iptal olan eğitim bilimleri netim 80 yapılacak sınavda tekrar bu neti yapabilirmiyim bilemiyorum sizlerin netleri kaç tekrar aynı netleri çıkarabilecekmisiniz
öncelikle mrb hocam iptal olan eğitim artık bağlamıyor bizi benimde 88 netim vardı ama şimdi duman oldu bende endişeleniyordum ama baktımki unutlmuyormuş dahada fazla yapacağımızı düşünüyorum
benim 75 netim vardı. murat dershanesinin kitaplarına çalışıyorum yine. soru bankasına mı baksam diye düşünmüştüm ama baktım ki, soruları cevapları uzun uzun okuyuncaya kadar, konulara çalışayım daha iyi olur dedim. inşallah hepimiz öncekinden daha yüksek alırızda, lanet olası kopyacıların bize bir iyiliği dokunmuş olur
arkadaşlar yedi iklim ve uzman kariyeri çok öneriyorlar. 4 -5 tane kitapçıya baktım yok,internetten alıyım dedim,stokta yok dediler .anlayacağınız kitaplar kapışılmış valla.bende yargıya devam dedim.ama kafam almıyor,gram canım istemiyor.
bende bulamadım buralarda gk gy iptal kararı her an açıklanabilirmiş oofffffffff nasıl tekrar edeceğiz arkadaşlar hepsini birden nolcak halimiz benimde canım hiç istemiyor çocuklada çalışmak çok zor zaten
sonunda buldum internetten,sipariş verdim yedi iklimin modüler setini.bende öyle,çalışamıyorum.oğlum ilkokula başladı,2 haftadır onunla uğraşıyorum.belki dedim kitap yeni olunca canım çalışmak ister,sırf o yüzden aldım.
arkadaşım internetten pekçok yeri aradım,var görünüyor ama arıyosun adamları stokları yok.sakın aramadan sipariş etme.ben eser kitap dan sipariş verdim.2 güne kadar elimde olacak.sitesi var,incele,sonra ara.