Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İnternetteki uygunsuz siteler

Tepki Skoru
0
MERHABA ARKADAŞLAR. EVET İNTERNET ÇOCUKLAR İÇİN VE BİZLER İÇİN GERÇEKTENDE GÜZEL BİR BULUŞ. FAKAT RAHATSIZ OLDUĞUM BİR NOKTA VAR. UYGUNSUZ SİTELER. BU SİTELER NEDEN BUKADAR GÖZ ÖNÜNDE?? GOOGLE DA BİRŞEY ARADIĞINIZDA ÜZERİNDE ARADIĞINIZ KONUYLA ALAKALI ŞEYLER OLMASINA RAĞMEN SİTEYİ AÇTIĞINIZDA REZALET GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKIYOR!!! ŞİMDİ DÜŞÜNÜN ÇOCUK BİR İNTERNET KULLANICISININ BAŞINA BUNLAR GELİRSE NELER OLACAĞINI EMİNİM TAHMİN EDİYORSUNUZDUR. BENCE NASILKİ ŞİDDET İÇEREN PROGRAMLARA KARŞI KAMPANYA BAŞLATILIYORSA BU KONUDADA KAMPANYA BAŞLATILMALI!! FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM....

Tepki Skoru
0
şimdiye kadar ben bu sitelerle karşılaşmadım ama haklısınız.biz oğlumun gireceği siteleri sık kullanılanlara attık sadece o sitelere giriyor.ilerde okuma yazma öğrenince ne yapabiliriz bilmiyorum.çünkü her an yanında olamıyacağız.

Tepki Skoru
0
OĞLUM 1. SINIFTA VE ARTIK OKUYOR.MERAK EDEBİLECEĞİ İÇİN YAŞINA GÖRE AÇIKLAMA ÇALIŞTIK.ONDAN SADECE SIK KULL.AÇMASINI İSTEDİK.AMA YİNEDE YAPILABİLİYORSA BU TÜR RESİM VE YAZILARA SIRLANDIRMA GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ .(ŞİFRE GİBİ)

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=3828 buradan gerekli programı indirebilirsiniz.Kampanya da güzel olur tabiki.Keşke sayımız 10 binleri bulsa ve türkiye geneli ses getirecek kampanyalar yapsak.

Tepki Skoru
0
O DA OLUR SELÇUK BEY İNŞALLAH PROGRAM İÇİN TEŞEKKÜRLER...

Tepki Skoru
0
Çok iyi bir konu bu. Selçuk Bey'in yolladığı programı henüz açmadım ama hemen deneyeceğim. Sorun tıklayarak açılan rezalet sayfalardan öte, yaptığınız arama sayfasının altındaki görüntülü reklamlarda bence. Daha doğrusu benim oğlumun yaşı gereği biz daha bu aşamadayız. Geçenlerde oyun ararken aşağıdaki banner'ın resimlerine takıldı gözüm. Neyseki oğlum görmedi... İmza gerekirse ben seve seve katılırım. Sayımız 10 binleri rahat rahat bulur sanırım.
İmzayla hallolacaksa gerçekten eğilelim bu konuya.

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler hemen deneyeceğim çocuklarımız için!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle