Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İNSAN HER YAŞTA BİRŞEYLER ÖĞRENİR

Tepki Skoru
0
[size=medium]İNSAN HER YAŞTA BİRŞEYLER ÖĞRENİR![/size]

Jackson Brown'in 'Su Hayatta Neler Ogrendik Neler' adli kitapcigindan okuyalim bazilarini...

*Kendimi neselendirmek istedigim zaman en iyi yolun baska birini neselendirmeye çalismak oldugunu ögrendim.
Yas: 13 *Bir bebegin evlilik sorunlarini çözemeyecegini ögrendim.
Yas: 24 *Bir tartismayi tatliya baglamadan yataga gidilmemesi gerektigini ögrendim.
Yas: 29 *Isyerinde romantik iliskiler aranmamasi gerektigini ögrendim.
Yas: 31 *Insanin kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektigini ögrendim.
Yas: 40 *Çalistirdigimiz insanlara iyi davrandigimizda, onlarin da müsteriye iyi davrandiklarini ögrendim.
Yas: 49 *Bir toplanti da zekâmi ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiginde sohbeti seçmemin daha iyi olacagini ögrendim.
Yas: 53 *Insanlara iyi davranmanin hiçbir maliyeti olmadigini ögrendim.
Yas: 66 *Gerçekten yasamaya baslamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmis olunacagini ögrendim.
Yas: 67 *Iyi kalpli olmanin mükemmel olmaktan daha önemli oldugunu ögrendim.
Yas: 70 *Bir domuza ve bir çocuga istedikleri her seyi verirseniz sonuçta çok iyi bir domuzunuz ve çok kötü bir çocugunuz olacagini ögrendim.
Yas: 77 *Kiminle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar oldugunu ögrendim.

DAHA ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR ;) YA SİZCE ARKADAŞLAR?

Tepki Skoru
1
İnsan her yaşta öğreniyor...
Teşekkürler..

Tepki Skoru
0
gerçektende her yaştan sonra insan yeni şeyler öğreniyor ve bunun sonucunda da olgunlaşıyor.önemli olan bu yaşantılarımızın sonunda dünyaya daha doğru bir şekilde bakıp neden yaşadığımızın farkına varıp ona göre bir hayat yaşayabilmektir bence.

Tepki Skoru
0
farkındalık hayatımızın en önemli unsurlarından biri yaşananlardan ders çıkarmak yaşayacaklarımız için bir ön hazırlık oluyor...paylaşımın için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
hayat zaten başlı başına bi okul degilmidir her yeni günde hatta saniyede insanoglu çok şeyler ögreniyor bu insanı olgunlaşıtırp hayat deneyimi vermiyomu teşekkürler hocam

Tepki Skoru
0
KEREMCİK,SELDA,ZELİHA,ÇİĞDEMCAN VE AYŞE CENGİZ ARKADAŞLARIM,İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BU DA BENDEN  HEPİNİZE :36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12:

Tepki Skoru
0
Yas: 53 *Insanlara iyi davranmanin hiçbir maliyeti olmadigini ögrendim.
Yas: 66 *Gerçekten yasamaya baslamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmis olunacagini ögrendim.
Yas: 67 *Iyi kalpli olmanin mükemmel olmaktan daha önemli oldugunu ögrendim.
Yas: 70 *Bir domuza ve bir çocuga istedikleri her seyi verirseniz sonuçta çok iyi bir domuzunuz ve çok kötü bir çocugunuz olacagini ögrendim.
Yas: 77 *Kiminle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar oldugunu ögrendim.:phzuihf::phzuihf::phzuihf::phzuihf:

oldukça geç kalmışlar bunları öğrenmek için:36_1_6:

Bir şeyleri öğrenmek için geç kaldıysanız eğer, zaman gelip yaşlılığın saatine dayandığında en büyük öğrenilen şey ''nerede yanlış yaptım'' sorusunun cevabıdır.:36_1_21:

Tepki Skoru
0
çok doğru. insanlar herzaman yeni şeyler öğreniyor. önemli olan zamnı geçmedn öğrenmek.:thumbsup::thumbsup:

Tepki Skoru
0
ANEZELKA HOCAM MAALESEF GEÇ KALIYORUZ İŞTE HAYATTA.ANIN DEĞERİNİ BİLMEDİĞİMİZ İÇİN HERŞEYİ SONRAYA ERTELİYORUZ VE SONUÇ GEÇ KALMAK OLUYOR.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle