Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

inatçılık

Tepki Skoru
0
merhaba benim oğlum 4 yaşında sorunumuz şudur: oğlum şu sıralar her sözünde keserim öldürürüm ve okadar inatçı ki hiç bir zaman yaptığı bir hatalı davranış için özür dileme davranışında bulunmuyor dediğim dedik bir çocuk bana yardımcı olabılırmisinz

Tepki Skoru
0
çocuğumun gururu kırılır düşüncesini kafanızdan atın.okul öncesi öğretmenliği okuduğum halde bunu söylüyorum ceza verin çünkü bazı çocuklar ceza olmadan o davranışın yanlış olduğunu anlayamıyorlar. dini inancınızda varsa sakinleştirmek için dua okuyun çocuğunuza bol bol (ayetel kürsi mesela). duymamazlıktan geldiğiniz halde hala devam ediyorsa sevdiği şeylerden mahrum bırakarak düzelmesne yardımcı olun.ama tabiki ceza abartılmamalı . geçici bir şey olduğunu düşünüyorum çevreden ve yakın akrabalardan duyuyor olabilir bu tür sözleri. ama emin olun sadece bir özentiden ibarettir. allah kolaylık versin mutlaka sevildiğini bilmeli her çocuk sevilmeyi ve ilgiyi hak eder

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle