Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İmplant mı köprü mü

Tepki Skoru
0
merhaba ben bundan yaklaşık 6 yıl önce (ki 20 yaşımda) köpek dişim çürümeye başlayınca diş hekimine gittim. daha önce çok sağlıklı idi başka problemimde yoktu. köpek dişimin aslında süt dişim olduğu ama bu yaşa düşmediği farkedildi. damaktaki diş ameliyatla çıkarılıp damağıma yerleştirildi. fakat 5 yıl sonra düştü doktor 5 yıl kalır demişti. şimdi yerine diş yaptırmam lazım ama vidalı diş mi köprü mü karar veremiyorum benim için önemli olan kalıcı olması ve sağlıklı olması bilen bir kişi yardım ederse çok sevinirim..

Tepki Skoru
1
Aynı sorunu ben de yaşadım. Ben 8-9 yıl önce köprü yaptırdım. o zaman imlant yoktu ya da vardı ben bilmiyordum. Köprü için, iki dişimi daha feda etmek zorunda kaldım. Şimdi olsaydı implant tercih ederdim kesinlikle. Ama tabii bir uzmandan bu konuda ayrıntılı bilgi almakta fayda var. Şimdiden geçmiş olsun!

Tepki Skoru
0
implant lüks bi tedavi olması sebebiyle,eğer yapılması için bir manisi yoksa ( sistemik rahatsızlığınızın olmamaı,anatomik yada başka bir kontrendikasyonu yoksa ) öneririm. fakat pahalı ve meşekkatli bir tedavididir. ufak bi operasyonla implant vidası çene kemiğine yerleştirilir üst yapısının yapılabilmesi için aylar geçmesi gerekir,tabiki de komplikasyonları olabilir,hiç bir tedavinin yüzde yüz başarı garantisi yoktur,oseointegrasyon olmayabilir v.s . seçim sizin endikasyonunuzun,sosyal ve ekonomik durumunuza bağlı olarak değişir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle