Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İllerin tahmini taban puanları

Tepki Skoru
0
1-etrafımda gördüğüm kadarıyla alttan dersi kalan öğrencilerden 60 üzeri puan alan bir çok öğretmen adayı var. bunların birçoğununda bu siteyi yakından takip ettiğini fakat puan ve görüşlerini yazmadıklarını tahmin ediyorum.

2-60 ve üzeri puan alan kişilerin birçoğunun ağustosta daha yüksek alarak kadroluya geçiş yapmayı istediğini ve çok cazip olmasada evine yakın yerleri yazacağını uzak yerlerde maceraya atılmayacaklarını tahmin ediyorum.

3-bu başvuruda yüzde 70 oranında 26. tercih şaretlenir.

4-bazı illerde taban puan tahminlerime gelince.

*istanbul 59

*bursa ,yalova, düzce,manisa, denizli ve karadenizdeki bazı iller 57-60 arası.

*iç anadolu da ki bazı yerler ve bazı doğudaki il merkezleri 51-52

*genel olarak diğer ilçe merkezleri 47-48

*tercih edilen köyler 45 civarı.

*26.tercih 42 puan.

Tepki Skoru
0
evet bu yorumlar neye göre sanırım bi yerden alıntı??
bana mantıklıda geldi zaten söylediklerimizden yada bizim tahminlerimizden farklı degil..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizler hala bu kadar yüksek puanlı insanların olduğuna inanıyormusunuz? diyelim ki var peki değişik sebeblerle ( muhtemelen yer beğenmediği için) tecih yapmamış iseler sizce bu atamadaki yerleri beğenirlemi acaba? hemde yeni atamalar öncesi bu güne kadar 21. tercih ettiğim halde ben bile 26. ya hayır dedim çünkü yerler inanılmaz zor şartları olan yerler.Netice olarak puanlar hiç kimsenin tahmin edemiyeceği kadar düşecek göreceksiniz bak.

Tepki Skoru
0
İnşallah hocam.İnşallah dediğiniz gibi olur da birçoğumuz atanırız.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanlar 40 lara kadar düşecek.çünli yüksek puanlı kimse yok.birde 26 işaretlesende işaretlemesende atanacaksın.

ruy

Tepki Skoru
0
Mesela sinif tekrari yapan puani 60 olan sİvasli bİr aradaŞim var onunda 72 puanli bİr tanidiĞi varmiŞ.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizler hala bu kadar yüksek puanlı insanların olduğuna inanıyormusunuz? diyelim ki var peki değişik sebeblerle ( muhtemelen yer beğenmediği için) tecih yapmamış iseler sizce bu atamadaki yerleri beğenirlemi acaba? hemde yeni atamalar öncesi bu güne kadar 21. tercih ettiğim halde ben bile 26. ya hayır dedim çünkü yerler inanılmaz zor şartları olan yerler.Netice olarak puanlar hiç kimsenin tahmin edemiyeceği kadar düşecek göreceksiniz bak.
sana katılıyorum arkadaşım herşey olabilişr bencede bu kadar yüksek alan kimse yok neyse yoruma gerek yok cuma günü sonuçlanacak herşey benim puanım 40.851 26yı işaretlemedim ve tercihlerimi hep yüksek yaptım zaten olmaz hem ağustosta daha iyi yerler açılacak neden kendimi riske atayım vee çalıştım iyi hazırlandım herkes için hayırlısı arkadaşlar netice olarak ağustosta kimse kalmayacak inanın buna...

Tepki Skoru
0
10 bin nüfuslu küçük bir kasabadayım. burada bile 64 puan alan biriyle karşılaştım. benimle beraber alttan kalan dersleri için sınava giren 60 puan üzeri almış 4 kişiye rasladım 20 kişilik sınıfta. ve bunların çoğunun bu yazıları oksada yorum ve puan yazdığını sanmıyorum.basit bir genelleme ile türkiyede bu durumda bir çok insan olduğunu tahmin edebiliriz.hatta azda olsa 70 ve üzeri olduğuna ben inanıyorum. keşke olmasa ama çok net olarak böyle olduğunu görebiliyorum. kimsenin ümidini kırmamak için çokta rahat konuşamıyorum. ama iki gün sonra nasıl olsa herşey açıklanacak.

Tepki Skoru
0
geçen yıl kpss sınavından iyi notlar almalarına rağmen mesleki gelişim dersinden (tek dersten) kalan öğrenciler.

Tepki Skoru
0
1-etrafımda gördüğüm kadarıyla alttan dersi kalan öğrencilerden 60 üzeri puan alan bir çok öğretmen adayı var. bunların birçoğununda bu siteyi yakından takip ettiğini fakat puan ve görüşlerini yazmadıklarını tahmin ediyorum.

2-60 ve üzeri puan alan kişilerin birçoğunun ağustosta daha yüksek alarak kadroluya geçiş yapmayı istediğini ve çok cazip olmasada evine yakın yerleri yazacağını uzak yerlerde maceraya atılmayacaklarını tahmin ediyorum.

3-bu başvuruda yüzde 70 oranında 26. tercih şaretlenir.

4-bazı illerde taban puan tahminlerime gelince.

*istanbul 59

*bursa ,yalova, düzce,manisa, denizli ve karadenizdeki bazı iller 57-60 arası.

*iç anadolu da ki bazı yerler ve bazı doğudaki il merkezleri 51-52

*genel olarak diğer ilçe merkezleri 47-48

*tercih edilen köyler 45 civarı.

*26.tercih 42 puan.​

Tepki Skoru
0
26 yı işaretlemeyenlere saygı duyuyorum fakat şuanki açılan yerler sözleşmeliden kadroya geçen yüksek puanlı branşdaşlarımızın yerleri.Geçen eylül ayında 70 ve üstü puanla oralara gidip çalışmış arkadaşlar o puanlarla çalıştığına göre eğerki 47 ve altı puanlarla gidcek olanlar çok şikayet etmemeli die düşünüyorum.pnalrda bir yıl o zor şartlarda mesleklerini icra eder bu arada tekrar hasırlanıp yüksek puan alarak batıdan bir tercih yapabilirler.Kimse üzerine alınmasın bende önceki sınavda 47 bin altını alıp bu sene tekrar sınava girecek ve 26 yı işaretleyenlerdenim.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Tepki Skoru
0
bencede işaretleyin 26 yı zaten 26ya gelmeden eğer puanın yetiyorsa(yüksek puanlı biri aynı okulu yazmadıysa)yerleşirsiniz.ümidinizi yitirmeyin.Olumlu şeyler düşünün ki sonuç olumlu olsun inşallah

Tepki Skoru
0
minecim ben 26 yı işaretledim mesala listemde şırnak yok açık varsa yinede oraya çıkma ihtimali var mı

Tepki Skoru
0
26 yı işaretlemeyenlere saygı duyuyorum fakat şuanki açılan yerler sözleşmeliden kadroya geçen yüksek puanlı branşdaşlarımızın yerleri..
arkadaşlar bu açılan yerlerin çoğu sözleşmeliden kadroya geçenlerin yeri değil ; sözleşmeli özür grubu atamalarında boşalan yerler... ben en az on okul sayabilirim urfa merkezde sözleşmeliden kadroya geçen arkadaşımızın çalıştığı okullardan .. ama bu açılan okjulların çoğu sözleşmeli olup ta özür grubundan gidenlerin boşallttıkları yerler...sadece aldıkları 683 kişilik kontenjan sözleşmeliden kadroya geçen kişi sayısı...

Tepki Skoru
0
eğer öyleyse bile anlatmaya çalıştığım düşüncede bir değişiklik yok.açılan yerlerde çalışan insanlar olmuş ki muhtelemen 47 den yüksek puanlılar şikayet etmeyelim orda çalışmış olan insanlara haksızlık etmiş oluruz.

Tepki Skoru
0
hayır arkadaşım ben senin söylediğinin aksini iddia etmiyorum orada mutlaka çalışan insanlar oldu.... ama bu bakanlığın yeni atanacaklara el altından attığı bir kazıktı sadece... ben bunu söylemeye çalıştım...hakkımızda hayırlısı ne ise olsun ... rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Tepki Skoru
0
evt bakanlığın yaptığına benimde inkarım yok.inş bizde sınavdan yüksek puan alıp ona kazık atar kadrolu oluruz.:)

Tepki Skoru
0
toplamda kaç kişi tercihte bulunmuş bilen varmı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00